TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Support inom ekonomisystem till Wolters Kluwer

Brinner du för ekonomi och hanterar många olika system? Vi behöver en ny stjärna för att stötta våra kunder i Göteborg!

Här får du arbeta med teknisk support över telefon och mejl och få stor nytta av dina ekonomiska kunskaper. Har du dessutom ett tekniskt intresse och gillar att lösa problem är du den vi söker! Vi erbjuder dig en professionell miljö där du sätter kunden i fokus.

Wolters Kluwer är en ledande global koncern som arbetar med IT-lösningar för yrkespersoner såsom ekonomer, revisorer och företagsekonomer. Företaget erbjuder dessa kunder system och tjänster som underlättar och effektiviserar deras arbete där det ingår support på olika sätt. Det är just denna programvarusupport du kommer bli en viktig del av. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på Wolters Kluwer är du främst för de främsta. Du kommer att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor. Vi erbjuder ett arbete i en ledande global koncern och här kan du på sikt skaffa dig större erfarenheter inom skatt, finans och juridik. Detta är en bra möjlighet för dig som vill arbeta nära kunden och samtidigt få nytta av dina kunskaper i ekonomi/redovisning i en professionell miljö.

Tjänsten ska tillsättas snarast med start omgående och är ett konsultuppdrag fram till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Wolters Kluwer i sitter i anrika Amerikaskjulet vid Södra älvstranden i lokaler med fantastisk utsikt och med bra kommunikationer.Du har ett team inom support lätt tillgänglig via olika kanaler och du rapporterar till din Support Manager inom Business Unit Tax & Accounting.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Våra förväntningar

Som sökande brinner du för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov. Du måste kunna förstå ekonomers fackspråk och vardag, varför vi gärna ser att  du har en KY-utbildning eller liknande som redovisningsekonom. Vi ser också att du har erfarenhet av exempelvis ekonomisystem, kanske i en roll som support eller administratör. Har du dessutom ansvarat för systemfrågor eller programvaror på din tidigare arbetsplats är det mycket meriterande.

Vi tror att du även har tidigare erfarenhet av någon form av kundsupport (gärna teknisk), och kan möta olika människor med varierande tekniska kunskaper. Vi förutsätter att du har lätt för att lära och har intresse för nya system. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb