TNG
Support inom ekonomisystem till Wolters Kluwer

Support inom ekonomisystem till Wolters Kluwer

Är du ekonomiassistent idag och hanterar många olika system? Vi behöver en ny stjärna för att stötta våra kunder i Göteborg!

Uppdragsgivare Wolters Kluwer
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du ekonomiassistent idag och hanterar många olika system? Vi behöver en ny stjärna för att stötta våra kunder i Göteborg!

Här får du arbeta med support över telefon och mejl och få stor nytta av dina ekonomiska kunskaper. Har du dessutom ett tekniskt intresse och gillar att lösa problem är du den vi söker! Vi erbjuder dig en professionell miljö där du sätter kunden i fokus.

Wolters Kluwer är en ledande global koncern som arbetar med IT-lösningar för yrkespersoner såsom ekonomer, revisorer och företagsekonomer. Företaget erbjuder dessa kunder system och tjänster som underlättar och effektiviserar deras arbete där det ingår support på olika sätt. Det är just denna programvarusupport du kommer bli en viktig del av. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult på Wolters Kluwer är du främst för de främsta. Du kommer att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor. Vi erbjuder ett arbete i en ledande global koncern och här kan du på sikt skaffa dig större erfarenheter inom skatt, finans och juridik. Detta är en bra möjlighet för dig som vill arbeta nära kunden och samtidigt få nytta av dina kunskaper i ekonomi/redovisning i en professionell miljö.

Tjänsten ska tillsättas snarast med start omgående och är ett konsultuppdrag på minst 6 mån med goda möjligheter till förlängning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Som supportmedarbetare kommer du att arbeta med att besvara inkommande ärenden via telefon och mejl och hantera dessa i vårt ärendehanteringssystem.
  • Användarnas frågor är främst kopplat till det praktiska användandet och förståelse för området ekonomi, redovisning och skatt behövs för att förstå kundens problem. Ditt mål är att kunna ge varje kund ett gott bemötande även om du inte alltid kan hjälpa dem omgående. Till din hjälp har du tillgång till professionella ekonomer och tekniker med lång erfarenhet av våra programvaror.
  • Tjänsten ställer höga krav på att man är effektiv på att besvara samtal och samtidigt vara lika trevlig mot varje ny kund.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Wolters Kluwer i sitter i anrika Amerikaskjulet vid Södra älvstranden i lokaler med fantastisk utsikt och med bra kommunikationer. Under pågående pandemi arbetar samtliga medarbetare hemifrån och du kommer att erbjudas en gedigen introduktion och upplärning digitalt. Du har ändå ditt team inom support lätt tillgänglig via olika kanaler och du rapporterar till din Support Manager inom Business Unit Tax & Accounting.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som sökande brinner du för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov. Du måste kunna förstå ekonomers fackspråk och vardag, varför vi gärna ser att  du har en KY-utbildning eller liknande som redovisningsekonom. Vi ser också att du har erfarenhet av exempelvis redovisning och ekonomisystem, kanske som ekonomiassistent eller administratör. Har du dessutom ansvarat för systemfrågor eller programvaror på din tidigare arbetsplats är det mycket meriterande.

Vi tror att du även har tidigare erfarenhet av någon form av kundsupport (gärna teknisk), och kan möta olika människor med varierande tekniska kunskaper. Vi förutsätter att du har lätt för att lära och har intresse för nya system. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då vi ingår i en internationell koncern.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer är en ledande global koncern med verksamhet i över 40 länder som sysselsätter cirka 19.000 personer världen över. Huvudkontoret ligger i Nederländerna och bolaget är börsnoterat på Euronext Amsterdam. Vi hjälper yrkespersoner inom skatt, ekonomi, juridik, samt hälso- och sjukvård att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund.
I Sverige har vi framför allt verksamhet inom Skatt & Ekonomi. Vi utvecklar och erbjuder marknadsledande arbetsverktyg till revisorer, redovisningskonsulter, ekonomer, jurister och skatteexperter, samt alla andra som använder ekonomisk och juridisk information i sitt arbete.

Uppdragsgivare Wolters Kluwer
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-21
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Amerikaskjulet, Uppg G 2tr, Göteborg