TNG
Support inom system till Hubbster Group i Göteborg

Support inom system till Hubbster Group i Göteborg

Gillar du analys, administration och rapporter? Nu söker vi på Hubbster Group en support inom system till Göteborg!

Arbetsgivare Hubbster Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-01-08
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Jobba hemma Jobba hemma
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Martin Andersson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Gillar du analys, administration och rapporter? Nu söker vi på Hubbster Group en support inom system till Göteborg!

Här kan du förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Som systemsupporter får du planera, genomföra och utvärdera våra supporttjänster för våra produkter och datadrivna analyser. Du får också dagligen agilt och självständigt driva de supportprojekt som du ansvarar för, allt inom budget och uppsatta tidsramar. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas vidare inom bland annat statistik och analyser. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en arbetsplats där alla medarbetare är med och driver förändringsarbetet framåt mot våra gemensamma mål. Vi är en liten organisation där alla får möjlighet att påverka och nå fram med sina tankar och idéer. Våra framgångsfaktorer är att arbeta processorienterat, driva projekt med ägarskap, nätverka internt och med stor fokus på kundvärde.

Våra medarbetare är viktiga och vi erbjuder därför kollektivavtal och förmåner som extra semesterdagar, flexibel förtroendearbetstid, friskvårdsbidrag samt företagshälsovård. Välkommen till oss på Hubbster Gruop AB.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär att självständigt planera, ansvara för och genomföra kunduppdrag kopplade till våra plattformar. Du har löpande kundkontakt under projektets gång samt bistår kundansvarig och expertkonsult på olika sätt. Uppdelningen mellan våra system kan se ut så här:

Support avseende Activate/Monitor inkluderande

  • Administrera och sätta upp kundprojekt, organisationer och deltagare
  • Första linjens support avseende handhavande och enklare felsökning
  • Bistå i att testa ny funktionalitet samt utarbetandet av manualer och instruktioner


Support avseende Insights plattformar

  • Första linjens support avseende handhavande och enklare felsökning
  • Deltaga i förstudie inför kundprojekt samt erbjuda olika lösningar i säljarbetet
  • Programmera undersökningar och rapportstrukturer för datadriven analys
  • Genomföra datainsamling med olika metoder
  • Kvalitetssäkra insamlad data och de datadrivna analyserna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som systemsupporter ingår du i vårt Insight-team på fyra personer. Du får också förmånen att arbeta med två ytterligare kollegor i Göteborg, en expert och en säljare samt fler funktioner i Stockholm. Rollen är placerad på Hubbster Group AB.s kontor i WTC kontorshotell vid Korsvägen i Göteborg men tillämpar möjlighet till att arbeta hemifrån då så är lämpligt. Vi är totalt sex personer på kontoret och har en familjär och positivt öppen kultur med stark delaktighet och ägarskap för arbetsuppgifterna. Arbetslokalerna är utformat som ett funktionellt Open Space och det förekommer en del kundmöte i viss utsträckning efter Covid 19. Tjänsten är på dagtid, heltid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du idag arbetar med support, administration eller analys av olika system och programvaror. Kanske agerar du supportstöd på en IT-avdelning med ett stort användarperspektiv, lägger upp nya konton och hanterar kunddialogen med bravur? Du kanske är Super User för ett BI eller CRM-system idag och har ett stort intresse för statistik och administrativa uppgifter? Då datorn blir ditt främsta verktyg har du mycket god databaskompetens och främst inom Office 365.

Tjänsten kräver att du är en analytiskt och administrativ orienterad person eftersom du behöver arbeta med flera projekt samtidigt. Du bör vara duktig på att dra slutsatser och vara affärsinriktad då du arbetar nära våra säljare och experter. Du har förmåga att hantera många olika kontakter, både inom och utanför organisationen samt är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.

Hubbster Group AB

Hubbster Group AB

“Coworker driven improvement, in every organization” Hubbster Group är ett bolag med mycket vilja. Det bor stor kraft i vår organisation, en naturlig följd av att vi brinner för det vi gör. Vi vet att engagemang kan flytta berg. Därför tänker vi förändra sättet man driver förändringsarbete på genom att erbjuda och sprida receptet för medarbetardriven förändring. I februari 2020 gick vi samman och bildade Hubbster Group (www.hubbstergroup.se). Det innebär att vi nu kan erbjuda hela kedjan i ett lyckat förändringsarbete. Vi hjälper företag att effektivt driva sitt förbättringsarbete på distans och säkerställer att strategier blir verklighet, oavsett var medarbetarna befinner sig. Vi har 25 års erfarenhet av undersökningar och verksamhetsanalyser. Att ta fram ett faktabaserat underlag är avgörande för ett lyckat förändringsarbete.

Arbetsgivare Hubbster Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-08
Martin Andersson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Mässans Gata 10, Göteborg