TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Support inom system till Hubbster Group i Göteborg

Gillar du analys, administration och rapporter? Nu söker vi på Hubbster Group en support inom system till Göteborg!

Här kan du förvänta dig ett högt tempo redan från början, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Som systemsupporter får du planera, genomföra och utvärdera våra supporttjänster för våra produkter och datadrivna analyser. Du får också dagligen agilt och självständigt driva de supportprojekt som du ansvarar för, allt inom budget och uppsatta tidsramar. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas vidare inom bland annat statistik och analyser. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till en arbetsplats där alla medarbetare är med och driver förändringsarbetet framåt mot våra gemensamma mål. Vi är en liten organisation där alla får möjlighet att påverka och nå fram med sina tankar och idéer. Våra framgångsfaktorer är att arbeta processorienterat, driva projekt med ägarskap, nätverka internt och med stor fokus på kundvärde.

Våra medarbetare är viktiga och vi erbjuder därför kollektivavtal och förmåner som extra semesterdagar, flexibel förtroendearbetstid, friskvårdsbidrag samt företagshälsovård. Välkommen till oss på Hubbster Gruop AB.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär att självständigt planera, ansvara för och genomföra kunduppdrag kopplade till våra plattformar. Du har löpande kundkontakt under projektets gång samt bistår kundansvarig och expertkonsult på olika sätt. Uppdelningen mellan våra system kan se ut så här:

Support avseende Activate/Monitor inkluderande


Support avseende Insights plattformar

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som systemsupporter ingår du i vårt Insight-team på fyra personer. Du får också förmånen att arbeta med två ytterligare kollegor i Göteborg, en expert och en säljare samt fler funktioner i Stockholm. Rollen är placerad på Hubbster Group AB.s kontor i WTC kontorshotell vid Korsvägen i Göteborg men tillämpar möjlighet till att arbeta hemifrån då så är lämpligt. Vi är totalt sex personer på kontoret och har en familjär och positivt öppen kultur med stark delaktighet och ägarskap för arbetsuppgifterna. Arbetslokalerna är utformat som ett funktionellt Open Space och det förekommer en del kundmöte i viss utsträckning efter Covid 19. Tjänsten är på dagtid, heltid.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du idag arbetar med support, administration eller analys av olika system och programvaror. Kanske agerar du supportstöd på en IT-avdelning med ett stort användarperspektiv, lägger upp nya konton och hanterar kunddialogen med bravur? Du kanske är Super User för ett BI eller CRM-system idag och har ett stort intresse för statistik och administrativa uppgifter? Då datorn blir ditt främsta verktyg har du mycket god databaskompetens och främst inom Office 365.

Tjänsten kräver att du är en analytiskt och administrativ orienterad person eftersom du behöver arbeta med flera projekt samtidigt. Du bör vara duktig på att dra slutsatser och vara affärsinriktad då du arbetar nära våra säljare och experter. Du har förmåga att hantera många olika kontakter, både inom och utanför organisationen samt är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.

Alla lediga jobb