TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Support Second Line till IT bolag i Örebro

Vi söker dig med erfarenhet av service / support till kund inom IT-tjänster i Örebro

Är du en person med goda kunskaper inom IT och teknik som drivs av att ge kunderna den bästa möjliga support? Bra! Då kan du vara den Support till Second Line vi söker till välmående företag i Örebro inom IT-tjänster.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till en arbetsplats där du arbetar tillsammans med likasinnade kollegor som har ett stort intresse för teknik och att supportera kunderna. Ett lösningsfokuserat gäng som dagligen arbetar med nya utmaningar och nya problem att lösa från dag till dag!

Du tillhör ett dedikerat team om 5 personer på supportenheten där dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa kunder på inkommande samtal med IT-relaterade problem.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att bl.a. hantera support kring: 

Värt att veta

Tjänsten är placerad i Örebro och uppdraget är på minst 3 månader med chans till förlängning. 

Mer information om företaget kommer givetvis i senare steg av rekryteringsprocessen. Låter rollen intressant i sin helhet bör du absolut söka jobbet, så tar vi dina frågor vid en personlig kontakt!

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är serviceinriktad, pedagogisk och drivs av problemlösning och kundnöjdhet! För att lyckats i rollen tror vi även att du har goda kunskaper i Microsoft-miljö och Office 365.

Alla lediga jobb