TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT support till fastighetsbolag i Göteborg

Vill du jobba med IT support på ett av Sveriges största fastighetsbolag i Göteborg? Ansök idag!

Det här är en spännande roll för dig som är serviceinriktad och har ett intresse för den digitala världen. Rollen är placerad i centrala Göteborg och erbjuds av ett stort fastighetsbolag. Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG, och efter en kort prövotid kommer du att ha möjlighet att bli anställd direkt hos fastighetsbolaget.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen ingår du i ett mindre team och kommer att få en omfattande introduktion på plats. Detta ger dig möjlighet att växa in i din nya position och utveckla dina kompetenser.

Vår kund är en uppskattad och stabil arbetsgivare och även ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag. Tack vare bolagets gedigna hållbarhetsarbete har de även rankats som en av världens mest hållbara fastighetsbolag.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du blir en del av ett team på fem personer och dina arbetstider är 8.00-17.00.  Du kommer sitta i centrala Göteborg i nya fräscha lokaler. Du får bra förmåner och vi följer självklart kollektivavtalet.

I denna roll kommer du i första hand att vara anställd via TNG IT Digital. Efter en prövotid kommer det finnas möjlighet för vår kund att bli din arbetsgivare om det känns rätt för båda parter.

 

Våra förväntningar

Personen som vi söker har:

Alla lediga jobb