TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supporttekniker inom säkerhet i Stockholm

Spännande supportteknikerjobb inom säkerhet som blandar support på hårdvara och mjukvara till dormakaba i Stockholm

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett stort bolag med internationella kontakter och utvecklingsmöjligheter.
Arbetet sker mot ett stort produktområde, men du kommer även att få möjligheten att specialisera dig på några områden. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

dormakabakoncernen är ett av de tre största företagen globalt för åtkomst- och säkerhetslösningar. Dem erbjuder allt man behöver för säkert tillträde till byggnader och rum. Nu utökar och satsar de på sin serviceorganisation i Sverige. Ta chansen att få vara med på deras resa för att ge ännu bättre kundnöjdhet. Du erbjuds en utvecklingsbar roll och du kommer att få utbildningar och stöd för att lyckas väl i rollen som Supporttekniker.

dormakaba vet att deras medarbetare är nyckeln till deras framgång, vilket är varför dom är måna om och satsar mycket på sin personal. Det är framförallt viktigt för dom att alla har kul på jobbet samt att dom ser till att fira sin framgång. Deras värderingar är -Kunden först, Nyfikenhet, Mod, Prestation och Tillit som genomsyrar hela dormakabas verksamhet.

Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dagarna kommer att vara mycket varierande och de kommer bland annat innehålla:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Många av systemen som du kommer använda dagligdags är specifika för dormakaba vilket kräver ett intresse för teknik och en egen drivkraft att vilja lära sig nya saker. Alla produktutbildningar som är nödvändiga för att du ska lyckas i arbetet kommer ske under din introduktion men även fortlöpande under hela din anställning. Några av utbildningarna kan ske utomlands.

VEM ÄR DU?

Du är en driven och engagerad person, kanske har du arbetat i en supportroll i några år och vill ta nästa steg i karriären. Du har erfarenhet av problemlösning och drivs av att lära dig nya system.

För att du ska lyckas som supporttekniker behöver du ha:

Alla lediga jobb