TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supporttekniker till Nilar, Stockholm

Är du intresserad av teknik och förnybar energi? Nilar i Stockholm söker Supporttekniker till sin tekniska kundsupport!

Är du intresserad av framtidens energilösningar och att bidra med teknisk kompetens och ett trevligt bemötande?

Till det innovativa företaget Nilar söker vi nu en ny medarbetare till deras tekniska kundsupport. Hos Nilar kommer du tillgodose kunder med kunskap kring innovativa energilagringslösningar i en 2nd line-funktion. Var med på vår tillväxtresa och jobba för en mer hållbar miljö!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Supporttekniker inom supportteamet kommer du jobba med att:

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där det finns goda chanser till förlängning. Du kommer arbeta heltid med start enligt överenskommelse. På kontoret i Stockholm kommer du att tillhöra ett team på fyra personer som arbetar kundnära med teknisk support. Du kommer att få en introduktion av både Nilars produkter och tekniska funktioner, samt utbildning inom CRM-systemet Lime och affärssystemet Monitor. Under den första tiden är det förväntat att du är på plats på kontoret i Täby, men senare finns möjlighet att jobba på distans.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du är en serviceinriktad person som har erfarenhet av att arbeta med teknisk support tidigare. Vi ser även att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi värdesätter högt ditt intresse för teknik, miljö och/eller energilösningar. Som person är du kommunikativ och bekväm att bemöta kunder via mejl och telefon. Du är strukturerad i ditt arbetssätt då du jobbar mot att driva ärenden i mål. Eftersom du arbetar nära teamet behöver du gilla att samarbeta och bidra med positiv energi på jobbet. Förutom detta ser vi också gärna att du har en stor vilja att lära och utvecklas med Nilar!

Alla lediga jobb