TNG
Supporttekniker till SiteVision i Örebro

Supporttekniker till SiteVision i Örebro

Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar problemlösning som vill arbeta på ett snabbväxande IT-bolag!

Arbetsgivare SiteVision AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-23
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Malin Thoresson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar problemlösning som vill arbeta på ett snabbväxande IT-bolag!

Vill du arbeta med teknisk support på ett produktföretag med hundratusentals användare och Sveriges nöjdaste kunder? Har du ett starkt kundfokus och intresse inom webbteknik? SiteVision i Örebro växer och söker nu ytterligare en supporttekniker. Här får du möjligheten att utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor, spännande utmaningar och ett ledande varumärke. Vi sitter i toppmoderna lokaler mitt i centrala Örebro!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SiteVision har en familjär stämning där kollegorna ställer upp för varandra och företagskulturen präglas av öppenhet och högt i tak. Bolaget har korta beslutsvägar och uppmuntrar till egna initiativ. På SiteVision ges du möjlighet att påverka utvecklingen genom att bidra med din kompetens och nya idéer.

Hos oss får du också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll då vi erbjuder kompetensutveckling och andra utvecklingsmöjligheter. Vi är ett värderingsstyrt företag och verkar enligt värdeorden omtanke, nytänkande, stolthet och engagemang. Våra värderingar baseras på vår historia, skapar vår nutid och vägleder vår framtid. 

På SiteVision trivs vi med varandra och vi har många roliga personalaktiviteter som bidrar till vår gemenskap som bland annat konferensresor, partnerkvällar, julmiddagar och paddelturneringar. Vi erbjuder även en grundlig utbildning i våra produkter under introduktionen, en stor varierad frukostbuffé varje morgon och spontana interna turneringar i pingis och tv-spel.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här får du ett fritt och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter som du i hög grad själv kan vara med och påverka. I rollen hanterar du en stor variation av supportfrågor med fokus på problem av administrativ karaktär. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge support till kunder och partners vad gäller produkten SiteVision. Tillsammans med teamet arbetar du för att säkerställa att våra kunder och partners får en effektiv support.

  • Stötta framförallt kunder och partners kring produkten SiteVision
  • Driva implementation och driftsättningar av webbplatser
  • Handlägga supportärenden för effektiv hantering
  • Driva interna förbättringsaktiviteter

I rollen hanterar du en stor variation av supportfrågor. Du hanterar enklare problem av administrativ karaktär och driver svårare tekniska uppgifter, som kräver mer omfattande utredningar. Som en del av supportteamet är du även med och bidrar i bolagets arbete kring att utveckla supportprocesser samt förbättra interna funktioner och integrationer. Det finns även goda möjligheter att driva andra interna projekt som bidrar till effektivare arbetssätt och ökad kundnöjdhet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på SiteVisions huvudkontor i centrala Örebro. Du blir en del av ett engagerat och tajt team med en arbetsmiljö där vi bryr oss om varandra. Vi har inte bara roligt på jobbet utan hittar även på roliga aktiviteter efter arbetstid. 

Utöver den externa kontakten så har du även interna kontakter som bland annat våra säljare, kundansvariga och utvecklare.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tycker om att arbeta med tekniska problem samt har ett genuint intresse för IT. Du har ett starkt kundfokus och trivs med att arbeta med problemlösning och service. Vi ser gärna att du arbetat med support tidigare eller annan form av service. En serviceinriktad personlighet är ett måste i denna roll, då du är ansiktet utåt mot SiteVisions kunder och partners. Har du tidigare arbetat i SiteVision så är det högst meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med ett eget driv och förmåga att arbeta självständigt. Detta är viktigare än att du har en formell utbildning bakom dig. Vi tror att du är nyfiken, motiverad och har en vilja att utvecklas. Vidare tror vi att du är en god lyssnare och har lätt för att kommunicera. Du bör ha lätt för att samarbeta och trivas att jobba i ett team. 

SiteVision AB

SiteVision AB

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla det ledande webbpubliceringsverktyget SiteVision. SiteVision AB har sitt huvudkontor i Örebro med avdelningar i Stockholm, Göteborg och Oslo. På huvudkontoret i Örebro sker vidareutveckling av produkten, testning, utbildning och support. Totalt är vi ca 45 medarbetare.

SiteVision är Sveriges mest omtyckta plattform för webbpublicering och sociala intranät. SiteVision kombinerar avancerad funktionalitet med ett användarvänligt och prisbelönt gränssnitt. Detta syns inte minst i trendrapporterna från det oberoende undersökningsföretaget Web Service Award. Där det framgår att SiteVision är det verktyg som fungerar bäst med nöjdast kunder tio år i rad. Den senaste trendrapporten visar också att man är nöjd med den support man får. Hela 85 procent uppger att de är nöjda med SiteVision support. En stor anledning till det är att i vår support innehåller människor som älskar att lösa problem och som framför allt förstår sig på webbredaktörens vardag. Att vi inte bara har det CMS som flest är nöjda med, utan också en support som verkligen hjälper våra kunder gör oss otroligt glada och stolta.

SiteVision AB
Arbetsgivare SiteVision AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-23
Malin Thoresson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Räkna ut avståndet till jobbet

Drottninggatan 18a Örebro