TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supporttekniker till storbank i Stockholm

Serviceinriktad supporttekniker med erfarenhet av Mac miljö till storbank i Stockholm!

Vår kund söker en duktig supporttekniker / supportspecialist med kompetens och erfarenhet inom Mac i Enterprise miljö, samt även intresse och kunskap inom användarsupport gällande mobiltelefoner och dess mjukvara. Låter detta som någonting för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker / supportspecialist i denna roll kommer du att jobba med användarsupport och ärendehantering i ditt dagliga arbete. Du är bekväm att arbeta i manageringsverktyg så som Workspace One och Intune. Meriterande om du arbetat i JAMF. Ärendena kan vara allt ifrån incidenter till handhavande frågor.

Värt att veta

Vår kund sitter i ljusa, fräscha lokaler på Gärdet i Stockholm och i denna roll finns möjlighet att arbeta på distans ett par dagar i veckan. Uppdraget är ett konsultuppdrag som förväntas starta 2023-01-03 och pågå till 2023-09-30. Uppdraget kan komma att förlängas.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen är du en person som tycker om användarkontakt, har god problemlösningsförmåga, är duktig på att prioritera samt är noggrann och prestigelös. Du besitter ett stort eget driv och tar självständigt ansvar för ditt arbete.

Viktigt att du behärskar i rollen som supporttekniker:

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Alla lediga jobb