TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supporttekniker till Svenska Filminstitutet

Lockas du av att få bredda din kompetens och få jobba inom IT? Ta då chansen och sök rollen som Supporttekniker

Är du en person med goda kunskaper inom IT och teknik som drivs av att ge dina kollegor bästa möjliga support? Vill du arbeta i en varierande roll där du får chansen att utvecklas och där ena dagen inte är den andra lik?

Sök då rollen som supporttekniker hos Svenska Filminstitutet.

Ditt anställningserbjudande

Föreställ dig en arbetsplats där du kommer att få arbeta med likasinnade kollegor som har ett stort intresse för teknik och support. På Svenska Filminstitutet kommer du att tillhöra ett engagerat team med många duktiga kollegor som har ett brinnande intresse för teknik och service.

Du kommer att erbjudas en roll med stor variation i det dagliga arbetet. Förbered dig på nya utmaningar och nya problem att lösa från dag till dag.

Du tillhör ett dedikerat team om 7 personer på supportenheten där dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa den interna personalen på Svenska Filminstitutet med IT-relaterade problem.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att arbeta med att stödja Filminstitutets medarbetare i användandet av deras IT-utrustning.

Värt att veta

Tjänsten är placerad i fina lokaler i centrala Stockholm där du har nära till ett brett restaurangutbud samt goda kommunikationsmöjligheter.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik. Du är serviceinriktad, pedagogisk och du trivs i en roll med många kontaktytor. Du trivs som bäst i att få hjälpa dina kollegor och lösa deras problem. Vi ser att du har avslutat en gymnasial utbildning gärna med inriktning inom IT/teknik samt att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med IT-support.

Svenska ett krav för denna tjänst men det är önskvärt att du även behärskar engelska i tal och skrift. För att lyckats i rollen tror vi även att du har goda kunskaper i Microsoft-miljö och Office 365.

Alla lediga jobb