TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Supporttekniker – utvecklas som IT-konsult hos oss

Hos oss får du jobba med den senaste tekniken! Välkommen som supporttekniker till konsultnätverket på TNG i Stockholm.

Vi på TNG söker just nu en proaktiv IT/Supporttekniker till vår kund i Stockholm. Som IT/Supporttekniker kommer du ha en viktig roll i att hjälpa interna medarbetare med deras tekniska frågor och behov.

Du kommer arbeta i en spännande och dynamisk miljö som konsult på TNG, där du får möjligheten att arbeta på olika företag inom olika branscher. Hos TNG erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal i ryggen.

Du får även möjlighet att välja karriärutveckling utifrån dina önskemål och behov och arbeta på heltid eller deltid, i kortare uppdrag eller på samma arbetsplats under flera år.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som IT/ supporttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

Värt att veta

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med IT-support inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag renodlade på IT, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra IT-konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att lyckas som supporttekniker och bemanningskonsult behöver du:

Alla lediga jobb