TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Svensk Exportkredit söker BI och SQL- utvecklare

Finansbolaget Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm söker en affärsdriven och analytisk BI/ MS SQL-utvecklare

Är du intresserad av att arbeta i en verksamhetsnära roll i en organisation med stor variation och hög förändringstakt i din vardag? Då är rollen som BI och SQL-utvecklare på Svensk Exportkredit rätt för dig.

SEK sitter i moderna lokaler i Waterfront Building på Klarabergsviadukten i Stockholm city.

VI ERBJUDER DIG

SEK är ett statligt ägt bolag med ett stort och betydelsefullt uppdrag – att stärka svensk exportnärings konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige.

På SEK får du möjligheten att jobba i en verksamhetsnära roll på ett nischat företag med finansiell och komplex affärsdata. Du kan vänta dig en stimulerande specialistroll där du har möjlighet att utveckla dig inom SQL- och databasutveckling.

Som utvecklare på SEK kommer du även få delta i ett större initiativ inom Business Intelligence.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Hela IT-organisationen består av 90 personer där drygt hälften jobbar inom utveckling och förvaltning. Du kommer tillhöra ett team om 13 personer.

MER OM DIG

Du ska ha din baskunskap i MS SQL samt erfarenhet inom BI-lösningar. Erfarenhet av att jobbat i Jira och/eller Confluence. Du är van att jobba med källkodshantering som tex Git eller Visual Studio. Som person bör du vara analytiskt lagd och ha hög social förmåga.


På SEK arbetar man i enlighet med deras värdegrund - samarbete, lösningsorientering och professionalism. För att trivas på SEK bör du känna igen dig i dessa värderingar samt vara positiv, flexibel och trivas med att arbeta i en föränderlig miljö.

Du ska ha relevant utbildning och erfarenhet inom IT-området, gärna erfarenhet från bank och finans sedan tidigare. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då koncernspråket är svenska och teknisk dokumentation är på engelska.

Alla lediga jobb