TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Swedbank i Stockholm söker Risk Officer

Vill du jobba med riskrelaterade frågor? Vi söker en Risk Officer för ett konsultuppdrag på 6 månader till Swedbank i Stockholm!

Vi söker nu en Risk Officer som kan förstärka Swedbanks team i Sundbyberg. Du som söker har ett stort intresse för riskrelaterade frågor samt erfarenhet av liknande arbete då du kommer stödja verksamheten i att identifiera, hantera och rapportera risker i verksamheten och sådant som kan påverka den. Som Risk Officer har du stora möjligheter att utveckla dina kunskaper samt att vara involverad i intressanta projekt och frågeställningar.

Är du är Swedbanks nya Risk Officer? Sök uppdraget idag, urvalet sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi söker för Swedbanks räkning en Risk Officer. I rollen ingår du i ett engagerat team med fyra erfarna kollegor och utgår från det nya kontoret i Sundbyberg, där flertalet av bankens avdelningar sitter.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med chans till förlängning, alternativt överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds som konsult hos TNG, 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Risk Officer kommer du att:

Värt att veta

I tjänsten som Risk Officer får du en sällsynt möjlighet att vara med och påverka riskrapporteringen. Du välkomnas i ett team av kvalificerade proffs i en dynamisk arbetsmiljö där processerna ständigt optimeras för att stödja bankens verksamhet. Som medlem av riskrapporteringsteamet får du god inblick i riskrapporteringsprocesserna och får lära dig om olika risktyper.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du noggrann, analytisk och nyfiken. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift, i såväl svenska som engelska. Du är en driven person med hög arbetsmiljö och har ett sinne för problemlösning och processutveckling. Du är även en bra teamspelare.

Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med finansiell-, risk- och/eller management rapportering.

Alla lediga jobb