TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Swedbank söker Portfolio Manager till Stockholm

Är du interimskonsult och söker uppdrag inom affärsutveckling? Swedbank önskar nu konsult för uppdrag som Portfolio Manager

Trivs du i en miljö där du får bygga relationer både inom IT och verksamhet? Har du erfarenhet inom ePMO eller produktutveckling och brinner för IT-transformation? Då kan det vara dig vi letar efter!

Vi söker nu en nyfiken och driven person till vårt team som trivs med att arbeta strukturerat i syfte att säkerställa en stark C&I-styrning samt genomförandet av IT-investeringsagendan genom samordnad portföljförvaltning för affärsutveckling.
Ditt anställningserbjudande

Business Development & Technologies inom Corporates and Institutions (C&I) ger det svenska Corporate Business omfattande stöd relaterat till process- och kanalutveckling och ansvarar för den övergripande orkestreringen av företagens IT-investeringsbehov. Tillsammans med dina 5 kollegor i teamet förväntas du hålla koll på IT-utvecklingsbehov och leveranser, producera kommunikativt material av hög kvalitet samtidigt som du framgångsrikt hanterar stakeholders för att stärka Swedbanks företags- och institutionella verksamhet.

För uppdraget som löper från april till juni 2025 söker vi dig som är underkonsult och är redo för din nästa utmaning.

 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du sitter i Swedbanks ljusa och fina lokaler mitt i city, en kort promenad från t-centralen. Möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan när arbetet tillåter.

Våra förväntningar

För uppdraget söker vi dig som stämmer in på följande:

Alla lediga jobb