TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemadministratör till Orange Cyberdefense Malmö

Delar du vårt intresse för IT-säkerhet och vill arbeta med loggverktyg och utvecklas vidare i en global och snabbrörlig miljö?

Som Systemadministratör blir du en del av vårt CyberSOC som tillhandahåller och hanterar loggverktyg för såväl säkerhet som affär åt våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team av specialister i en internationell miljö och i en bransch som ständigt utvecklas!

Låter det intressant? Läs mer om rollen och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter inom sin yrkesroll, men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Med kontor över hela Europa och andra delar av världen får du även möjlighet att arbeta internationellt. 

Vi tror på kraften i att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, tech nights och har ett gym på kontoret. Genom att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder. 

SecureLink Sweden (numera Orange Cyberdefense) ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25-40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär på. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik
Gym på kontoret
Gym på kontoret

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med teamet kommer du att tillhandahålla och hantera loggverktyg för såväl säkerhet som affär hos våra kunder. Du kommer att drifta IT system baserat på linuxmiljö och windowsmiljö. Arbetsuppgifterna kan handla om allt från att hantera säkerhetsincidenter och uppdatera i våra kunders miljöer till att vidareutveckla lösningar inom Cyber Security. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vårt CyberSOC i Malmö, men även samarbeta med kollegor som är lokaliserade i Stockholm, Sliedrecht, Augsburg och Shanghai. I början av din anställning kommer vi att lägga upp en 6 månaders onboarding plan och du får en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och kundernas miljöer. Tillsammans med din chef sätter ni sedan kontinuerligt mål i arbetet och utbildningsmål.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har ett stort intresse för IT-säkerhet och IT-system. Eftersom vi jobbar i linuxmiljö och windowsmiljö söker vi dig som har kunskap och erfarenhet av dessa miljöer. Vi ser gärna att du tar med dig kunskap och erfarenhet av att drifta IT-system, baserat på linuxmiljö och windowsmiljö. Hos oss kommer du att arbeta med SIEM-verktyg och har du kunskap eller erfarenhet av att jobba med loggverktyg (såsom till exempel splunk) så hjälper det dig att komma snabbare in i rollen. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT-området är det meriterande. För att lyckas och känna dig bekväm i rollen behöver du behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Då du till viss del arbetar självständigt söker vi dig som gärna tar ansvar och egna initiativ. Men för att lyckas med våra uppdrag behöver vi även arbeta tillsammans och motivera och hjälpa varandra, något som vi tror kommer naturligt för dig. På Orange Cyberdefense jobbar vi i en challengerkultur och ser fram emot att du bidrar med nya förslag och idéer och vill utvecklas framåt, samtidigt som du trivs med att arbeta utifrån ett systematiskt arbetssätt.

Alla lediga jobb