TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemadministratör till SecureLink i Malmö

Är du nyfiken på att specialisera dig inom cybersäkerhet? Här är möjligheten för dig!

Har du en bakgrund inom nätverk, linuxoperativ och systemadministration? Vi är just nu i en expansiv fas och vill komma i kontakt med dig som är öppen för nya utmaningar för våra framtida rekryteringsbehov. Som Systemadministratör blir du en del av vårt Cyber Defence Center och arbetar sida vid sida med specialiserade kollegor. Varje dag får du hjälpa kunder genom att skapa tillgänglighet och prestanda i affärs- och verksamhetskritiska miljöer. Här får du möjlighet att vara med och driva teknisk innovation i en bransch som kontinuerligt utvecklas!

Låter det spännande? Anmäl ditt intresse här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som systemadministratör hos oss på SecureLink kommer du att arbeta med våra managerade SIEM-lösningar och arbeta med att drifta och underhålla logg-lösningar i kundens miljö. Du kommer att få möjlighet att specialisera dig inom välkända verktyg såsom Splunk, Qradar och Logpoint och utveckla och fördjupa din kompetens inom cybersäkerhet. Här får du ett meningsfullt arbete som skapar värde för företag och myndigheter varje dag!

Hos oss på SecureLink blir du en del av ett gäng mycket entusiastiska och drivna individer. Vi trivs med att ständigt förbättras, vi vill driva innovation och vara föregångarna till förändringarna som sker på marknaden. Vi tror på kraften att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, ha respekt för varandra och våra kunder samt ha tillit till det vi gör genom att skapa enkelhet i en väldigt komplex bransch. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder. Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter för alla medarbetare och vi tycker att det är viktigt att man alltid kan känna att man kan bli ännu bättre inom det man brinner för.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Ny teknik
Ny teknik
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Den här rollen är en del i vårt team som hanterar managerade SIEM tjänster i vårt cyber defence center. Tillsammans med teamet kommer du att hantera våra kunders SIEM/logg-lösningar globalt. Varje dag säkrar vi tillgänglighet och prestanda för våra kunders affärskritiska miljöer och skapar värde genom innovativa säkerhetslösningar. I dina arbetsuppgifter ingår att hantera säkerhetsincidenter, uppdateringar i våra kunders miljöer och vidareutveckling av lösningar inom cyber security. Du blir en viktig del av både vår tjänsteleverans och vårt team.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vårt Cyber Defence Center i Malmö och arbeta tillsammans med dina kollegor som är lokaliserade i Stockholm, Sliedrecht, Augsburg och Shanghai. I början av din anställning kommer du att ha en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och kundernas miljöer.

Vi vill komma i kontakt med dig som är intresserad av våra framtida rekryteringsbehov. Vi är just nu inne i en expansiv fas och ser att vi kommer att ha behov av att stärka upp vårt team inom snar framtid. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en bakgrund inom nätverk, linuxoperativ och systemadministration. Kanske har du arbetat med någon logg/SIEM-lösning och har ett stort intresse för cyber security.

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har en stark kommunikativ förmåga för att gemensamt i teamet kunna lösa incidenter snabbt och effektivt. Då viss del av arbetet sker självständigt söker vi också dig som gärna tar ansvar och egna initiativ. Du tycker att det är roligt att lära dig nya saker och stimuleras i en miljö som är föränderlig. Du tycker att det är viktigt att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde och håller dig ajour med nyheter inom branschen. I denna tjänsten trivs du som gärna kommer med nya förslag och idèer och som trivs med att arbeta i ett team där ni tillsammans motiverar och hjälper varandra.

Alla lediga jobb