TNG
Systemadministratör till SecureLink i Malmö

Systemadministratör till SecureLink i Malmö

Delar du vårt intresse för IT och vill arbeta med drift av IT-system?

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-05
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Gym på kontoret Gym på kontoret
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänstebil Tjänstebil
Jenny Andreasson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Delar du vårt intresse för IT och vill arbeta med drift av IT-system?

Som systemadministratör blir du en del av vårt team som driftar SIEM/loggvertyg globalt. Ta chansen att jobba i ett internationellt företag med utvecklingsmöjligheter!

Låter det intressant? Läs mer om rollen och sök redan idag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

• Respekt för varandra och våra åtaganden
• Förtroende för varandra
• Enkelhet i fokus
• Innovation - alltid
• Prestigelöshet

Vi tycker att det är väldigt viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter inom sin yrkesroll, men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Med kontor över hela Europa och andra delar av världen får du även möjlighet att arbeta internationellt.

Vi tror på kraften i att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi erbjuder mer än bara ett arbete och anordnar kontinuerliga teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops, tech nights och har ett gym på kontoret. Genom att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Vi tror även att detta bidrar till den höga kvalitet vi erbjuder våra kunder.

SecureLink Sweden ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25–40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär på. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du blir en del av vårt Managed Siem team i vårt Cyber Defense Center, där vi säkert möjliggör tillgänglighet och prestanda för kundens SIEM-lösning.

Hur ser då en dag ut? Jo, en stor del är hantera incidenter som sker i kunders IT-miljöer, distribuera förändringar, underhålla och utveckla kundens SIEM-lösningar. Du kommer att vara en viktig resurs i vår leverans och en integrerad del av vårt team. SecureLink erbjuder både senior och junior specialister inom SIEM.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vårt Cyber Defense Center i Malmö, men även samarbeta med kollegor som är lokaliserade i Stockholm, Sliedrecht, Augsburg och Shanghai. I början av din anställning kommer vi att lägga upp en 6 månaders onboarding plan och du får en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och kundernas miljöer. Tillsammans med din chef sätter ni sedan kontinuerligt mål i arbetet och utbildningsmål.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har ett stort intresse för IT-säkerhet och IT-system. Eftersom vi jobbar i Linux- och Windowsmiljö söker vi dig som har både kunskap och erfarenhet av detta. Vi ser gärna att du tar med dig kunskap och erfarenhet av att drifta IT-system, baserat på Linux- och Windowsmiljö. Hos oss kommer du att arbeta med loggverktyg och har du kunskap eller erfarenhet av att jobba med SIEM-verktyg (såsom till exempel Splunk) så hjälper det dig att komma snabbare in i rollen. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT-området är det meriterande. För att lyckas och känna dig bekväm i rollen behöver du behärska engelska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Då du till viss del arbetar självständigt vill vi gärna att du är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. För att lyckas med våra uppdrag behöver vi även arbeta tillsammans och motivera och hjälpa varandra, något som vi tror kommer naturligt för dig. På SecureLink jobbar vi i en "challengerkultur "och ser fram emot att du bidrar med nya förslag och idéer och vill utvecklas framåt, samtidigt som du trivs med att arbeta utifrån ett systematiskt arbetssätt

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-05
Jenny Andreasson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Stenbärsgatan 6 Malmö