TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemadministratör till SecureLink i Malmö

Arbetar du som Systemadministratör idag men vill utvecklas inom ett nytt spännande område? Här är möjligheten för dig!

Nu finns chansen att arbeta som Systemadministratör inom Windows och Linux på Europas ledande företag inom cyber security! Till oss på SecureLink i Malmö söker vi nu dig som vill fördjupa sig inom cyber security-området och arbeta med de bästa inom branschen. Som Systemadministratör kommer du att få arbeta med globalt välkända kunder och med den senaste teknologin inom prediktiv säkerhet.

Låter det spännande? Passa på att skicka in din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SecureLink brinner vi för cyber security och lägger stor vikt vid att ha specialistkompetens inom vårt område. Vi är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och är måna om att alltid stå bakom det vi levererar. Vi trivs med att ständigt förbättras, vi vill driva innovation och vara föregångarna till förändringarna som sker på marknaden. Vi tror på kraften att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, ha respekt för varandra och våra kunder samt ha tillit till det vi gör genom att skapa enkelhet i en väldigt komplex bransch. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder. Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter för alla medarbetare och hos vi tycker att det är viktigt att man alltid kan känna att man kan bli ännu bättre inom det man brinner för.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Ny Teknik
Ny Teknik
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Systemadministratör inom Windows och Linux kommer du att arbeta med drift och underhåll i våra kunders miljöer med fokus på proaktiva och reaktiva insatser kopplade till cyber security.
Du kommer dagligen att arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Systemadministratör hos oss på SecureLink kommer du att arbeta som konsult i kundspecifika projekt, vilket betyder att du kommer att vara placerad ute hos våra kunder några dagar i veckan. Du kommer att ingå i ett härligt team av konsulter som tillsammans stöttar och motiverar varandra i vardagen. Du kommer att ha en närvarande och engagerad Team leader som ansvarar för ditt välmående och din fortsatta kompetensutveckling.Då det ingår en del resande i tjänsten ser vi med fördel att du har körkort, som en del av vårt förmånspaket erbjuder vi också förmånsbil.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat med systemadministration i Windows eller Linux tidigare och som nu är redo att fördjupa sina kunskaper. Då det kommer att ingå en del scriptning och automatisering ser vi med fördel att du arbetat med detta tidigare och har kunskap inom Python och Powershell. Det viktigaste kommer att vara att du har ett brinnande intresse för cyber security och motivationen att fördjupa dig inom området.

Då du kommer att vara på plats ute hos våra kunder ser vi gärna att du är kommunikativ som person och trivs i en miljö som ställer krav på din sociala förmåga. Då du kommer att arbeta i en föränderlig bransch behöver du tycka att det är stimulerande att lära dig nya saker och att du uppskattar förändringar och innovation. Då du kommer att arbeta självständigt krävs det att du tar eget ansvar för ditt arbete och känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Eftersom du kommer att arbeta med problemlösningar krävs det att du är analytisk som person och gillar att gå på djupet med tekniska lösningar. 

Alla lediga jobb