TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

systemadministratör till stort företag i Stockholm

Nu söker vi en systemadministratör till backoffice på ett väletablerat företag i Stockholm där även service är en del av rollen!

Har du tidigare erfarenhet som systemadministratör eller e-handelsflöde? Trivs du i en analytisk roll där service även är ett inslag? Gillar du att förstå helheten såväl som detaljer? Till ett stort bolag i Stockholm, inriktade på mat och dryck inom detaljhandeln, söker vi nu en systemadministratör till deras huvudkontor i centrala Stockholm. Låter detta som ett passande jobb för dig? Läs mer här och sök redan nu - för rekryteringsprocessen kommer gå fort!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I din roll som systemadministratör kommer du ha många kontaktytor samtidigt som du har en översikt och förståelse av systemflödet och dess uppbyggnad.  Du kommer få en god introduktion på hur jobbet går till men även få möjligheten att jobba hemifrån.

Som konsult på TNG kommer du få möjlighet att ta del av våra förmåner, ha en dedikerad konsultchef samt givetvis omfattas av kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som systemadministratör kommer du bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag via TNG och är tänkta att pågå fram till slutet av augusti, där efter kan det finnas möjlighet till förlängning. Tänkt start är omgående. Tjänsten är på heltid men vanliga kontorstider måndag till fredag. Du kommer utgå från företagets huvudkontor som är beläget i centrala Stockholm. 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet som systemadministratör/koordinator eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av e-handel är det meriterande. Du är kommunikativ och serviceminded då du dagligen kommer har kontakt med kunder och distributörer. Du trivs att arbeta analytisk och gillar att hitta lösningen i komplexa problem kopplat till system. Har du tidigare erfarenhet av återbetalningar till kund är detta ett plus. Du kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska samt har god systemvana. Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet IFS är detta meriterande.  

Alla lediga jobb