TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemansvarig inom leverantörsreskontra

Vi söker en strukturerad, engagerad och kommunikativ systemansvarig inom leverantörsreskontra till ett IT-bolag i Stockholm!

Har du ett intresse för system och systemprocesser samt erfarenheter av leverantörsreskontra? Är du dessutom pedagogisk, organiserad och tycker om att arbeta proaktivt? Då kan du vara rätt person för detta uppdrag! Vi söker nu en systemansvarig med fokus på processer/system inom leverantörsreskontra till ett stort IT-bolag i Stockholm. Ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med god chans till överrekrytering direkt till företaget. Tänkt start är omgående med arbetstider 08:00-17:00 varje dag.

Placering är i Kista, men vår kund tillämpar en hybridmodell där de kombinerar arbete på kontoret med hemarbete.

Våra förväntningar

I den här rollen är det ett krav att du tidigare har arbetat som systemansvarig / key user och med processeffektiviseringar samt har förståelse för processer inom leverantörsreskontra. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annat relevant område samt goda kunskaper i Officepaketet generellt, framförallt Excel.

Det är meriterande om du har erfarenhet av implementering av nytt ekonomi-/leverantörssystem samt erfarenheter av SAP, OpenText SAP eller Palette.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Alla lediga jobb