TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemingenjör till Plantvision i Göteborg

Har du erfarenhet av automation, elkonstruktion eller instrument inom processindustrin? Plantvision söker nu en Systemkonsult!

Är du ingenjör och har ett intresse för hur programmering och IT-lösningar kan användas i effektiviseringen av processindustrin? Vill du förbättra processteknik inom svensk industri genom systemoptimering samtidigt som du har en schysst och trygg anställning som konsult hos en av Skandinaviens ledande konsultbolag?

Plantvision söker dig som har ett intresse för system, programmering och som har arbetat på en anläggning inom processindustrin såsom pappersbruk, stålindustrin, läkemedelstillverkning eller liknande.

Välkommen med din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som systemingenjör (eller systemkonsult som rollen kallas internt) kommer du få möjlighet att hjälpa Plantvisions kunder med processoptimering för att effektivisera deras verksamheter. Du blir en del av Plantvisions Plant Asset Management team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt. Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, du får ständig kompetensutveckling och kommer att utbildas till en expert inom Siemens COMOS.

Plantvision har utsetts till Sveriges sjätte bästa arbetsplats 2023 av "Great Place to Work" och har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017, så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som systemkonsult kommer du:

Du behöver ha en god förståelse för kundernas verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som är belägna i Uppsala, Kista, Södertälje, Göteborg, och Lund. När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta hemifrån.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till Konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit igång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av.

Våra förväntningar

Vi ser helst att du: 

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och samarbetar väl med andra.

Alla lediga jobb