TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemingenjör till Plantvision, Stockholm

Plantvision AB utökar sitt plant asset management team och söker systemingenjörer inom konstruktion- och processindustrin.

Har du arbetat inom processindustrin med konstruktion eller underhåll? Vill du vara fast-anställd konsult och arbeta på olika projekt med varierande arbetsuppgifter och ständigt kompetensutvecklas? Då är detta rollen för dig!

Här får du bidra till effektivisering av svensk industri genom att förbättra IT lösningar och optimera arbetsprocesserna samtidigt som du har en schysst och trygg anställning som konsult hos en av Skandinaviens ledande konsultbolag. Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som systemingenjör kommer du arbeta som konsult på olika spännande uppdrag och ha utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt och har utöver teamet ytterligare härliga kollegor i andra funktioner. Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur. Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både de interna processerna men också kundernas.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som systemingenjör kommer du att ansvara för att översätta kundens behov till en praktisk och anpassad IT lösning. Detta inkluderar att implementera, konfigurera och förbättra systemet. Anpassningen av systemet kommer i stor utsträckning att ske genom scriptning snarare än programmering. Du kommer att behöva ha en god förståelse för våra kunders verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning.

Värt att veta

Som systemingenjör arbetar du som konsult på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som är belägna i Uppsala, Kista, Södertälje, Göteborg, och Lund. När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta remote.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till Konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit igång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av. Tjänsten inleds med en provanställningsperiod på 6 månader, tänkt start sker så snart rätt person kan vara på plats. 

Våra förväntningar

Vi ser helst att du: 

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och har förmågan att arbeta väl i samarbete med andra. Som person är du både kommunikativ och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande.

Alla lediga jobb