TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemkonsult samt utvecklingsprogram, Plantvision

Har du jobbat ett par år inom processindustrin och söker nu en accelererad karriärsutveckling för att bli konsult? Läs mer nedan!

Vill du jobba på ett bolag som värnar om din karriärsutveckling där du får de bästa förutsättningarna för att utvecklas och växa i din roll som systemkonsult hos en av Skandinaviens bästa konsultfirmor? Söker du en spännande möjlighet till att bidra med effektiviseringen av svensk industri genom att förbättra både processteknik och IT-lösningar?

Plantvision söker nu dig med erfarenhet från verksamheter eller anläggningar inom processindustrin och som vill utvecklas i deras Plantvision Young Professionals (PYP) Program. Programmet pågår i 18 månader och leder till en stabil och trygg anställning som konsult hos Plantvision efter programmets slut.

Om du är redo att ta dig an varierande arbetsuppgifter där du ständigt får möjlighet att utveckla din kompetens, skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Plantvision Young Professionals Program innebär att dina första 18 månader på Plantvision kommer vara fokuserade på en snabb karriärsutveckling.

Genom en tydlig kommunicerad målsättning och regelbundna uppföljningar, både med närmaste chef och med fadder, kommer Plantvision att stötta dig i dina framsteg.

Efter PYP programmets slut, kommer du i rollen som systemkonsult att arbeta med spännande uppdrag inom olika verksamheter eller anläggningar inom processindustrin där du hjälper Plantvisions kunder utveckla sina COMOS-plattformar.

Du blir en del av ett team som arbetar tätt tillsammans i olika projekt och har utöver teamet ytterligare härliga kollegor i andra funktioner. Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur. Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både de interna och kundernas processer.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina tidigare erfarenheter av processindustrin och de nya kunskaper och färdigheter du får av PYP programmet, kommer du som systemkonsult att:

Du behöver ha en god förståelse för kundernas verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning, därför är det ett krav att du har arbetat minst 1–2 år mot processindustrin.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från Plantvisions kontor i Kista, Stockholm. När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta på distans.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program för PYP Programmet. Tillsammans med konsulchefen kommer du var sjätte månad att sätta upp olika mål som är kopplade till en lönetrappa, vilket gör att om målen nås kommer även lönen att succesivt öka under programmet.

Våra förväntningar

För att uppfylla kraven för denna position i Plantvisions PYP Program behöver du:

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken som ständigt vill lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och har förmågan att arbeta väl i samarbete med andra. Som person är du både kommunikativ och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.
Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande men inget krav.

Alla lediga jobb