TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemkonsult till Plantvision i Stockholm

Har du jobbat inom processindustri och har ett genuint intresse för programmering och IT-lösningar? Läs mer nedan!

Är du ingenjör med ett genuint intresse för processindustrin? Vill du bidra till effektiviseringen av processindustrin genom programmering och smarta IT-lösningar? Bra! Hos Plantvision har du möjlighet att göra verklig skillnad genom systemoptimering, samtidigt som du säkrar en stabil och givande konsultroll hos en av Skandinaviens främsta konsultföretag. Vi söker dig med erfarenhet från anläggningar inom processindustrin såsom pappersbruk, stålindustrin, läkemedelstillverkning eller liknande.

Ta steget mot en spännande karriär och ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I din roll som systemingenjör (eller systemkonsult som rollen kallas internt) får du möjligheten att hjälpa Plantvisions kunder med processoptimering och effektivisering av deras verksamheter. Du ingår i Plantvisions Plant Asset Management team där ni arbetat nära i olika projekt. Hos Plantvisions kunder får du möjlighet att bidra med din kompetens och göra nytta varje dag. Här får du en ständig kompetensutveckling och du utbildas till att bli en expert inom Siemens COMOS.

Plantvision har utsetts till Sveriges sjätte bästa arbetsplats 2023 av "Great Place to Work" och har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017, så du kan räkna med en trygg anställning med fina förmåner och en familjär kultur.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som systemkonsult kommer du:

Du behöver ha en god förståelse för kundernas verksamheter inom processindustrin för att kunna omsätta deras behov till en lämplig lösning.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som är belägna i Uppsala, Kista, Södertälje, Göteborg, och Lund. När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta hemifrån.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till Konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit igång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av.

Våra förväntningar

Vi ser helst att du: 

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och samarbetar väl med andra.

Alla lediga jobb