TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemkoordinator till Fitness24Seven i Lund

Har du tidigare erfarenhet av att koordinera IT-System? Är du rätt person för oss?

Att arbeta som systemkoordinator på Fitness24Seven innebär ansvar för ett av våra viktigaste system nämligen vårt gymsystem! I den här rollen blir du den som håller i alla trådarna och kontaktytorna för att säkerställa optimal funktion och användning. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Fitness24Seven råder en stark entreprenöriell anda. Detta märks framförallt i ett härligt och positivt driv och många parallella idéer och initiativ. För att trivas i vår miljö behöver du vara en lagspelare som inte har något emot att lämna din position i laget för att komma till målet. Prestigelöshet, gott samarbete och högt i tak råder hos oss.

Här erbjuds du en möjlighet där du får ett koordinerande ansvar kring systemet i säkerställandet att det stödjer verksamheten genom vidareutveckling. Du agerar även superuser och har kontakt både med användare av systemet såväl som leverantören av det. Rollen är bred och operativ med många kontaktytor.

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Fitness24Sevens huvudkontor i Lund och tillhör IT-avdelningen som består av 7 personer idag. Teamet arbetar tätt tillsammans i ambitionen att leverera optimalt värde till organisationen och Fitness24Sevens medlemmar. Rollen kan komma att innebära enstaka resor till samtliga länder där vi har gym. 

VEM ÄR DU?

Vi har en öppen syn kring vilken utbildningsbakgrund du kan ha för att vara intressant för det här jobbet.
En relevant IT bakgrund och erfarenhet är självklart intressant men du kan också komma från den mer administrativa sidan där du har jobbat som systemkoodinator eller superuser tidigare. Erfarenheten att ha förvaltat system och arbeta med att utveckla funktionalitet relaterat till affärsnytta är mest intressant för oss.

Dom viktigaste egenskaperna vi vill se hos dig är att du har en förmåga att se både helheter och detaljer och att du har ett öga för system och funktionalitet. Som person ser vi att du har god förmåga att skapa relationer, kommunicera tydligt och gillar samarbete. "Cooperation makes the team" är en av våra värderingar. Du är organiserad och engagerad och har lätt för att driva saker framåt.

Du kommunicerar obehindrat i tal och i skrift på svenska och engelska.

Alla lediga jobb