TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemsäljare inom el automation till Festo AB

Motiveras du av teknisk försäljning och vill vara drivande i utvecklingen av Festos sortiment inom el och automation?

Drivs du av teknik, försäljning och att hitta nya lösningar? Vill du i rollen som systemsäljare vara med och utveckla försäljningen av Festos produkter inom el och automation? Vi på Festo söker nu en systemsäljare för område norr. Du utgår från ditt hemmakontor och kan därmed vara bosatt i Stockholm, Uppsala, Västerås, Linköping, Gävle likväl som Sundsvall. Som systemsäljare arbetar du med spännande el och automationsprodukter som exempelvis el-axlar, servo-stegmotorsystem och systemlösningar med PLC.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som systemsäljare hos Festo erbjuds du en viktig roll i en öppen företagskultur med högt i tak där samarbete och hjälpsamhet driver utvecklingen framåt. Du får möjlighet att arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation med högt tekniskt kunnande. Festo erbjuder en flexibel arbetsplats på ett innovativt och välkänt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänstebil
Tjänstebil
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som säljare inom tekniska system ansvarar du för och utvecklar försäljningen av Festos produkter inom el och automation. Du arbetar till stor del ute hos kund, både fysiskt och digitalt, där du är rådgivande och kommer med lösningsförslag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att: 

Värt att veta

Som Systemsäljare är du en del av ett team om ca 9 personer och du rapporterar till försäljningschefen för område norr. Du utgår från ditt hemmakontor och din placering är därför flexibel. Tjänsten innebär resor i stora delar av norra Sverige i vår region som sträcker sig från Jönköping till Kiruna. Därför kan det vara en fördel om du bor i Stockholm, Östergötland, Västmanland, Gästrikland etc. men givetvis kan du även vara bosatt längre norrut.

Tjänsten kräver B-körkort då du utför stor del av arbetet på resande fot ute hos våra kunder. 

Våra förväntningar

För rollen som systemsäljare söker vi dig med en teknisk bakgrund inom industriell automation, antingen från utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Kanske är du utbildad maskiningenjör inom automation eller har arbetat som teknisk säljare, automationssäljare, försäljningsingenjör, automationsingenjör eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom mekaniska och elektriska lösningar. Vidare är det ett plus om du arbetat med B2B-försäljning. 

Som person är du självgående, ansvarstagande och strukturerad. Du har ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt, vilket innebär att du hittar kundanpassade lösningar med hjälp av ditt tekniska kunnande. Vidare skapar du goda relationer såväl med kunder som kollegor och du drivs av att öka försäljningen och nå resultat.

Alla lediga jobb