TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemspecialist / Super user till Green Cargo

Systemspecialist med erfarenhet av tester och förbättringsarbete sökes till Green Cargo i Hallsberg

Du har nu möjligheten att få vara med i förbättringsarbetet av digitaliseringen hos Green Cargo, där vi har påbörjat många programuppdateringsprojekt. Idag arbetar två systemspecialister med programuppdatering och nu behövs förstärkning! Syftet för dig som Super User är bland annat att arbeta med tester, utvärderingar och förbättringsarbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som systemspecialist hos Green Cargo får du en central roll där du arbetar både självständigt och i samarbete med andra. Du har stora möjligheter att påverka den digitaliseringsresa som har påbörjats och där du också får ta stort eget ansvar. 

 

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen får du ta ett stort eget ansvar och samverka tätt tillsammans med dina kollegor. Du ansvarar för tekniska uppdateringar och nya versioner av system, samt att nya metoder testas innan implementering. Du är också den som utbildar kollegor i nya versioner i de planeringssystem som finns inom företaget och du är ett stöd till användare.

Vidare ansvarar du för att planeringssystemets parametrar alltid uppdateras enligt gällande avtal och regler. 

VEM ÄR DU?

Du har en erfarenhet av programmering, gärna i Python, och det är meriterande om du har en relevant akademisk examen. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i databashantering samt Power BI eller liknande analysprogram.

Vi söker dig som är strukturerad. Planering och effektivitet är två viktiga delar i ditt arbetssätt. Du är bra på att analysera och bedöma, och du känner till ditt eget yrkesområde mycket väl. Du tycker också om att presentera nya idéer och lösningar, och du motiveras av nytänkande. 

Du är en person som inte är rädd att ta för dig och har en fallenhet för att tala och kunna genomföra tydliga presentationer. Du samarbetar också effektivt med andra i ditt team och tror starkt på att gruppen tillsammans uppnår gemensamma mål och resultat! 

Alla lediga jobb