TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemstöd till Preem i Stockholm

Nu söker vi en Systemstöd till Preems huvudkontor i Lindhagen. Sök redan idag!

Trivs du med att ha många olika kontaktytor såväl internt som externt? Vill du ha en varierande vardag där du får mycket frihet under ansvar och chansen att vara med under hela processer från början till slut?
Sök då rollen som Systemstöd till Preem.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Preems ambition är att bli Skandinaviens största producent av förnybara drivmedel. Hos Preem blir du en del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat. För Preem är det viktigt att du delar deras värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt de gör.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Systemstöd kommer du primärt att arbeta med ett flertal uppgifter så som:

Värt att veta

I rollen som Systemstöd ingår du inom SAC, som är en avdelning i Sektionen Physical Management, stödjer vi den operativa verksamheten inom Affärsområdet Varuförsörjning. bl a med fakturering, derivatredovisning, depåsamarbetsredovisning och lagerredovisning. Du kommer tillhöra ett team på 11 personer. Du utgår från kontoret i Lindhagen på Kungsholmen med viss möjlighet till distansarbete.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som börjar så snart rätt person kan vara på plats. Uppdraget sträcker sig till 2024-04-26. 

Våra förväntningar

Skall-krav:

Som person är du noggrann, god kommunikatör, pedagogisk, självgående och duktig på att planera och prioritera.

Alla lediga jobb