TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemutvecklare .Net till SSAB i Oxelösund

Nu söker vi en .NET -utvecklare som vill skapa nya produktionsnära IT-system till världsledaren SSAB i Oxelösund

Vi letar efter en erfaren eller nyexaminerad systemutvecklare inom .Net som är nyfiken och har en stark problemlösningsförmåga. Motiveras du av att arbeta smartare? Bra! Som systemutvecklare får du möjligheten att bidrar till digitaliseringen av produktionsapparaten hos SSAB i Oxelösund mot industri 4.0.

Du kommer att vara involverad i utvecklingen och byggandet av nya system för att optimera och digitalisera produktionen vid SSAB i Oxelösund.

Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som systemutvecklare spelar du en aktiv roll i utvecklingen och förvaltningen av produktionsnära IT-system. Du är involverad i hela utvecklingsprocessen, från att sätta krav och lösa problem till att slutföra produkten för produktionen.

I rollen har du stor eget ansvar och frihet att organisera ditt arbete och du har möjlighet att arbeta remote tre dagar i veckan. Du kommer att vara en del av ett agilt team för systemteknik och applikationer, bestående av sju medarbetare med bred kompetens. Samarbetet är nära och ni delar på olika ansvarsområden. I rollen har du möjlighet att göra betydande påverkan och man uppmuntrar aktivt till att komma med förslag på utveckling och förbättringar.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare är dina arbetsuppgifter att:

Värt att veta

Den fossilfria omställningen som sker i stålverket innebär en ombyggnad av fabriken och en total översyn av alla IT-system. 

Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer där produktionen pågår dygnet runt. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats 1-2 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du kommer till ett engagerat och agilt team med en ledare som har ett stort engagemang att skapa förutsättningar för teamet att lyckas i sitt uppdrag.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är akademisktutbildad eller har skaffat motsvarande erfarenhet inom data -och systemvetenskap. Du behöver ha erfarenhet av .NET-utveckling, gärna i Linuxmiljö. Har du dessutom under dina år inom mjukvaruutveckling jobbat med C/C++, CI/CD, Containerisering, Docker, Open Shift, JavaScript -Vue, React eller motsvarande är det ett stort plus!

I rollen förväntas du bidra till problemlösning och därför söker vi dig med en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi tror att du som person är nyfiken, driven och får saker att hända. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en kommunikativ förmåga då du har en nära dialog med verksamheten. 

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb