TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemutvecklare (.NET) till SSAB

Är du systemutvecklare inom .NET? Vill du vara med och utveckla nya produktionsnära IT-system? Välkommen till SSAB i Oxelösund!

Nu söker världsledande SSAB i Oxelösund en erfaren eller nyexaminerad systemutvecklare inom .Net som vill vara med och möjliggöra deras digitala transformation mot industri 4.0. I rollen som System Developer får du vara med och utveckla och bygga nya system. Du får dessutom chansen att bidra och skapa förutsättningar för att optimera och digitalisera produktionen vid SSAB i Oxelösund.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som systemutvecklare är du med och utvecklar och förvaltar produktionsnära IT-system. Du är med i hela utvecklingskedjan, från kravställning och problemlösning till färdig produkt i produktionen. 

Rollen innebär att du har ett stor eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. Du ingår i ett agilt systemteknik- applikations team bestående av sju medarbetar med omfattande kompetens och som har ett tätt samarbete där man delar på ansvar och roller. 

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare är dina arbetsuppgifter att:

Värt att veta

Den fossilfria omställningen som sker i stålverket innebär en ombyggnad av fabriken och en total översyn av alla IT-system. 

Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer där produktionen pågår dygnet runt. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats 1-2 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du kommer till ett engagerat och agilt team med en ledare som har ett stort engagemang att skapa förutsättningar för teamet att lyckas i sitt uppdrag. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad eller har skaffat motsvarande erfarenhet inom data -och systemvetenskap. Du behöver ha erfarenhet av .NET-utveckling, gärna i Linuxmiljö. Har du dessutom under dina år inom mjukvaruutveckling jobbat med C/C++, CI/CD, Containerisering, Docker, Open Shift, JavaScript -Vue, React eller motsvarande är det ett stort plus!

I rollen förväntas du bidra till problemlösning och därför söker vi dig med en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi tror att du som person är nyfiken, driven och får saker att hända. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en kommunikativ förmåga då du har en nära dialog med verksamheten. 

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb