TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemutvecklare/systemansvarig till EMBA i Örebro

Till framgångsrika EMBA söker vi dig som trivs med att ta stort eget ansvar och vill arbeta i en självständig och bred roll!

Vill du ansvara för utvecklingen och förvaltningen av affärssystemet IFS för ett etablerat och världsledande bolag? Har du goda programmeringskunskaper inom exempelvis Oracle och SQL? Bra. Vi söker nu dig som gillar problemlösning och trivs i en verksamhetsnära roll där dina tekniska erfarenheter och kreativa förmågor utmanas och utvecklas.

Hör av dig så berättar vi mer!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

EMBA verkar i en internationell miljö och har trots rådande världsläge en fortsatt kraftig tillväxt. Företaget har stabila finanser och starka ägare med fokus på framtiden. Hos oss blir du en del av en bred verksamhet med många kompetenta och engagerade kollegor. Du erbjuds en viktig och central roll med många olika kontaktytor såväl internt som externt. Vidare erbjuder vi stora möjligheter att påverka inte bara din egna roll utan även rutiner och processer gällande utvecklingen av affärssystemet. Just nu driver vi dessutom många intressanta projekt inom IT som vi hoppas att du vill bli en del av.

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Jobba hemma
Jobba hemma

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara över vårt ERP-system IFS. Du erbjuds en bred och varierad roll med uppgifter som: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör vår IT-avdelning och arbetar tätt ihop med både kollegor, konsulter och våra leverantörer. Du kommer att vara placerad på EMBAs huvudkontor i Örebro.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en erfaren programmerare med erfarenhet och kunskap inom Oracle och SQL. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med utveckling och förvaltning av affärssystem, gärna IFS. Erfarenhet av projektledning och kommunikation med användare är av stort intresse för oss då ditt arbete bedrivs nära användarna. Eftersom du även kommer arbeta med supportfrågor bör du ha en god förmåga att felsöka, analysera och lösa problem. Vi hoppas att du har ett intresse av IT-drift och IT-säkerhet. Som person är du prestigelös, lyhörd och trivs med att ha många olika kontaktytor. Vidare har du ett starkt eget driv och är serviceorienterad. Du bör vara strukturerad och ha en bra förmåga att leda och dokumentera ditt arbete.

Alla lediga jobb