TNG
Systemutvecklare till SecureLink

Systemutvecklare till SecureLink

Är du nyfiken på att utvecklas i din roll som Systemutvecklare? Nu kan du bli vår nya kollega på SecureLink!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-14
Tjänstebil Tjänstebil
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Johanna Gustafsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Är du nyfiken på att utvecklas i din roll som Systemutvecklare? Nu kan du bli vår nya kollega på SecureLink!

Här är möjligheten för dig som föredrar Linuxbaserade system och som gärna kodar i Java, Python eller PowerShell! Vi söker just nu Systemutvecklare till vår konsultverksamhet i Stockholm! Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta tillsammans med passionerade och dedikerade kollegor, som tillsammans bidrar till att skapa en säkrare IT-miljö för våra kunder. Vill du vara med och bidra?

Sök idag och häng med på Securelinks tillväxtresa!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Dessutom får du som Konsult oändliga möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll och såklart möjlighet att fördjupa din kunskap inom cybersäkerhet. Då vi är internationellt bolag har du även möjlighet att arbeta på våra kontor inom Sverige och även Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete. Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Systemutvecklare kommer du att rådge, ge rekommendationer och assistera våra kunder med design, implementation och konfiguration av nya och ofta kundspecifika säkerhetslösningar. Som en del av vårt uppföljningsarbete är du också delaktig i avrapportering och rapportskrivning. Våra arbetsuppgifter är ibland förlagda hos kunder där du har ansvaret för vår säkerhetsleverans och i flera fall kan du också ingå i kundspecifika team.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen är du placerad i Stockholm och utgår från vårt kontor i Solna. Vid din sida har du ett helt gäng av branschens absolut bästa cyber security konsulter och för oss är det viktigt med prestigelöshet, tillit och respekt för varandra och våra kunder och varje dag driver vi innovationen inom vårt specialistområde framåt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du idag arbetar som Systemutvecklare och är nyfiken på att ta ditt nästa steg i din karriär. Du har god kunskap inom Linux och något av följande kodspråk; Java, Python, PowerShell eller Bash. Då koncernspråket är Engelska behöver du kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. 

För att prestera i rollen tror vi att du har en stark verksamhetsförståelse för att kunna rådge kunder kring verksamhetskritiska lösningar. Kommunikation är viktigt för dig, både i kunddialogen och internt i projektteamen och du kommunicerar obehindrat på både Svenska och Engelska. Du är en person som trivs i att ta ansvar och du är inte rädd för att ta egna initiativ för att driva resultat.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor.
Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér.
På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity.
Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-14
Johanna Gustafsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Smidesvägen 10 solna