TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Systemvan ekonomiassistent, leverantörsreskontra!

Key user med fokus på processer/system till leverantörsreskontra hos kund i Stockholm

Är du en organiserad och driven ekonomiassistent med god förståelse för processer inom leverantörsreskontra och har ett stort systemintresse? Nu söker vår kund i Stockholm en key user med ansvar för förvaltning av leverantörsfakturasystemet Opentext (SAP). Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund, ett företag inom IT, erbjuder en bred roll med påverkansmöjlighet och ett härligt team som står redo att ta emot dig på kontoret i Kista. Den egna utvecklingen är stor genom möjlighet till olika typer av arbetsuppgifter och uppdrag inom området för ekonomi.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Din placering blir i Kista med arbetstider kl 8-17 varje dag och med hybridkontor där du kan arbeta hemifrån 2 dagar/vecka. 

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet och god förståelse för processer inom leverantörsreskontra. Vidare har du arbetat som superuser/key user för något leverantörsfakturasystem, alternativt har ett starkt systemintresse.

Det är meriterande om du har erfarenhet av implementering av nytt ekonomi-/leverantörssystem tidigare och för att lyckas i rollen behöver du ha jobbat med SAP och ha goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Har du även erfarenhet av Palette är det ett stort plus.

Personliga egenskaper/kompetenser som är viktiga för rollen:

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb