TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Taktisk inköpare till Clemondo i Helsingborg

Vill du arbeta med taktiskt inköp i en tillverkande verksamhet - ta chansen och arbeta som taktisk inköpare på Clemondo!

I rollen som taktisk inköpare kommer du arbeta med taktiskt inköp med fokus på direkt material; emballage och råvaror till produktionen i Helsingborg. Du får chans att arbeta i en föränderlig och fartfylld miljö där din roll som taktisk inköpare är central. Du blir del av en verksamhet som brinner för en renare värld. Detta är en interimslösning vilket innebär att du är anställd på TNG Tech och uthyrd till Clemondo. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i 6 månader. Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta som taktisk inköpare hos Clemondo i Helsingborg där du kommer att arbeta i ett härligt team som stöttar och inspirerar varandra. Du kommer att ha en engagerad chef på plats som tror på frihet under ansvar och ett närvarande engagerat ledarskap. Här får du möjlighet att utvecklas i rollen som taktisk inköpare och att arbeta med ett brett produktutbud.

Som konsult kommer du att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG Tech värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som taktisk inköpare kommer du att arbeta som konsult ute hos Clemondo i Helsingborg och kommer att rapportera till Inköpschefen under uppdragsperioden. Självklart kommer du att ha en dedikerad Konsultchef från TNG Tech vid din sida, som kommer att säkerställa din trivsel och fortsatta utveckling under uppdraget. Dagsresor kan förekomma i uppdraget.

Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i 6 månader.

VEM ÄR DU?

Till rollen som taktisk inköpare söker vi dig som har:

Det är meriterande om du har:

För att trivas i denna tjänst söker vi dig som:

Alla lediga jobb