TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Talent Acquisition Sourcer för Swedbank, Stockholm

Swedbank söker nu en Talent Acquisition Sourcer för ett konsultuppdrag i Stockholm. Search med fokus inom Tech.

Swedbank i Stockholm söker nu dig som kan bistå med eminent hjälp inom search i rollen som Talent Acquisition Sourcer. Du kommer att ha fokus mot tjänster inom Tech. Som Talent Acquisition Sourcer kommer du att vara en viktig kugge för de rekryterande cheferna för att tillsammans kunna hitta de bästa kandidaterna för deras önskemål. Brinner du för att hitta den perfekta matchningen mellan roll och kandidat? Är du en person som kan ta leaden? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig Swedbank vill ha för detta konsultuppdrag! Sök uppdraget idag, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att tillsammans med Swedbank utveckla search och rekryteringsarbetet hela vägen från idé till genomförande. Som Talent Acquisition Sourcer kommer du få vara med och driva rekryteringsprocessen från start till mål i nära samarbete med rekryterande chefer. Rollen ger dig stor möjlighet att påverka, att testa och att utmana dig själv i en varm och välkomnande miljö med höga ambitioner.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till 20230507.

 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Sourcer har du en nyckelroll på Swedbank. Du är ofta den första som etablerar kontakt med deras konsulter och kandidater. Du är mitt i deras hjärta och du arbetar nära rekryteringteamet och chefer. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat att du:

Värt att veta

I tjänsten som Talent Acquisition Sourcer får du en sällsynt möjlighet att vara med och påverka rekryteringsprocessen och utveckla dess arbete när det kommer till search. Du välkomnas i ett team av kvalificerade proffs i en dynamisk arbetsmiljö där processerna ständigt optimeras för att stödja bankens verksamhet. 

Våra förväntningar

Vi ser att du är strukturerad, självgående och tycker det är roligt att utvecklas. Du har ett driv att föra rekryteringsprocessen framåt och hela tiden strävar efter att göra ditt yttersta. Vidare tycker du om mötet med människor och vill vara en del av ett team och bidra med just dina styrkor och erfarenheter. 

Vi ser att du har jobbat med search tidigare och om du har erfarenhet av att jobba med techtjänster så är det ett plus. Du kommer att trivas bäst om du uppskattar lagarbete och att arbetet kan växla både i fokusområden och hastighet från dag till dag.

Ett förändrat sökbeteende hos många kandidater gör att utvecklingen går snabbt framåt och Swedbank använder flera digitala kanaler i sitt arbete, där LinkedIn är ett av deras främsta verktyg, så det är ett plus om du har jobbat i LinkedIn tidigare. Det är viktigt för oss att du är helt bekväm i övrigt med att arbeta med digitala verktyg och system.

Alla lediga jobb