TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Talent acquisition sourcer till TNG i Stockholm

Som Talent acquisition sourcer blir ditt första uppdrag att jobba med kandidatförsörjning till ett stort traineeprogram

Vill du hjälpa jobbsökare runt om i Sverige att hitta sitt drömjobb? Som Talent acquisition sourcer eller kandidatansvarig som det heter hos oss, får du lära dig allt om rekrytering och jobba i ett trevligt team där alla hjälps åt. Du erbjuds en dynamisk roll där du ges möjlighet att ta egna initiativ. Söker du även ett starkt varumärke som lever sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar? Perfekt! Då kan rollen som Talent acquisition sourcer på TNG vara din nästa utmaning!

På rekryterings- och bemanningsföretaget TNG erbjuder vi nu ett heltidsjobb som Talent acquisition sourcer på vårt kontor i Solna. Du kommer att ingå i ett team på 11 personer. Hos oss har du möjlighet att arbeta remote några dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du arbeta med fördomsfri rekrytering och bemanning varje dag. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget.

Vi erbjuder dig som Talent acquisition sourcer:

Frukost
Frukost
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team av Kandidatansvariga och Rekryterare i Stockholm. Vi erbjuder hybridkontor och du varvar ditt arbete mellan vårt fina kontor i Solna med ditt hem när du vill och när det passar arbetsuppgifterna. Här arbetar ni tillsammans med både direktrekryteringar och konsultuthyrning.

Till en början har du en mer assisterande roll men efter hand kommer du också driva dina egna rekryteringsprocesser, från första kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är högskoleutbildad och har jobbat lite extra under studierna inom service, sälj, administration eller likande. Du är orädd och har lätt för att bygga relationer och kan skapa förtroende med såväl en HR-chef som en ekonomiassistent. 

Tempot är högt inom rekryteringsbranschen och uppdraget du jobbade på igår kan vara tillsatt imorgon. Charmigt och utvecklande tycker vi – och förhoppningsvis du också! Därför förväntar vi oss att du blir ytterligare en motor i maskineriet, som med nyfikenhet och beslutsamhet gör allt du kan för att göra dina kandidater och uppdragsgivare nöjda.

 Har du redan kunskap inom search är det ett stort plus.

Alla lediga jobb