TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Talent Agent Manager till Invici i Stockholm

Invici söker en Talent Agent Manager! Vill du driva metoder för att hitta kandidater på ett bolag i en utvecklingsresa?

Vi behöver bli fler i vårt härliga team! Invici rekryterar framtidens kvalificerade ekonomer. Som Talent Agent Manager skapar du inflöde av våra kandidater och konsulter: du är aktiv i våra digitala kandidatkanaler, paketerar våra kunders arbetsgivarerbjudande och säkerställer en fantastisk kandidatupplevelse!

Vår drivkraft är att hitta den perfekta matchen mellan kunden och kandidaten. Vi arbetar med stor respekt för alla våra kontakter oavsett roll och position. Nu har vi påbörjat en viktig utvecklingsresa för att lyckas möta morgondagens behov av kompetens. Är du en person som kan ta leaden? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vi vill ha med oss!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss utveckla vårt search och rekryteringsarbete hela vägen från idé till genomförande. Du får en unik möjlighet att vara med att driva och stötta Invici i den digitala utvecklingen som vi står inför. Rollen ger dig stor möjlighet att påverka, att testa och att utmana dig själv i en varm och välkomnande miljö med höga ambitioner.

På Invici AB ingår du också i en större koncern med en stark finansiär. En samhörighet med systerbolag som till exempel undertecknad - TNG Group AB.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Talent Agent Manager har du en nyckelroll på Invicil Du är ofta den första som etablerar kontakt med våra konsulter och kandidater. Du är mitt i vårt hjärta och du arbetar nära våra rekryteringskonsulter och konsultchefer. Dina arbetsuppgifter omfattar att du:

Värt att veta

Vi tycker det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi är öppna för arbete remote samtidigt som vi gärna ses på kontoret för utbyte av tankar och idéer och inte minst för att ses och ha roligt på jobbet!
Vi söker dig för en heltidstjänst. Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning på 6 månader.

Invicis fina lokaler är centralt i Stockholm mitt emot Hötorget med närhet till all kollektivtrafik.

Våra förväntningar

Det är viktigt att du är digital och vill utvecklas vidare inom rekrytering. Det viktigaste är dock att du är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning.

Vi ser gärna att du har jobbat med search tidigare och om du har erfarenhet av att jobba med ekonomitjänster så är det ett plus. Du kommer att trivas bäst om du uppskattar lagarbete och att arbetet kan växla både i fokusområden och hastighet från dag till dag.

Ett förändrat sökbeteende hos många kandidater gör att utvecklingen går snabbt framåt och vi använder flera digitala kanaler i vårt arbete, där LinkedIn är ett av våra främsta verktyg, så det är ett plus om du har jobbat i LinkedIn tidigare. Det är viktigt för oss att du är helt bekväm i övrigt med att arbeta med digitala verktyg och system, då det är en stor del av vår resa framåt.

Alla lediga jobb