TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Talent Agent till Invici i Helsingborg

Invici söker en Talent Agent! Vill du arbeta med kandidatattraktion i ett starkt bolag som är på en spännande utvecklingsresa?

Invici behöver utöka sitt härliga team med en ny roll som Talent Agent. Vi söker dig som är på väg att avsluta eller har avslutat en PA-utbildning som vill utvecklas i en roll som Talent Agent. I rollen kommer du att arbeta med search, stötta rekryteringskonsulterna i alla delar inom rekrytering och framförallt säkerställa en fantastisk kandidatupplevelse! Invici rekryterar framtidens kvalificerade ekonomer och hos oss får du chans att få insyn dels i rekryteringsprocessen, men även i företags utvecklings- och förändringsresor.

Ditt anställningserbjudande

Vår drivkraft är att hitta den perfekta matchen mellan kunden och kandidaten. Vi arbetar både med direktrekryteringar och interimslösningar för kvalificerade ekonomer, allt ifrån från redovisningsekonom, controller till CFO. Vi har många och spännande kunder som du kommer få möjlighet att samarbeta med i din roll som Talent Agent hos oss.

Vi förstärker nu vår organisation med en ny roll som Talent Agent och planerar att anställa tre personer, en i Malmö/Helsingborg och två i Stockholm. Vi erbjuder dig att tillsammans med oss utveckla vårt search- och rekryteringsarbete hela vägen från idé till genomförande. Du får en unik möjlighet att vara med att driva och stötta Invici i den digitala utvecklingen som vi står inför. Rollen ger dig stor möjlighet att påverka, att testa och att utmana dig själv i en varm och välkomnande miljö med höga ambitioner. Vi kommer ge dig en god introduktion och start som ger dig möjlighet att ta dig an rollen på ett bra sätt.

På Invici AB ingår du också i en större koncern med en stark finansiär. En samhörighet med systerbolag som till exempel undertecknad - TNG Group AB.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att samarbeta tätt med erfarna rekryteringskonsulter och konsultchefer i Malmö och Stockholm. Du samarbetar även tätt med Talent Agent i Stockholm för att driva utvecklingen av vår kandidatattraktion framåt. Du kan välja att utgå från Malmö eller Helsingborg, då vi har kontor på båda orterna. 

Vi är öppna för arbete remote samtidigt som vi gärna ses på kontoret för utbyte av tankar och idéer och inte minst för att ses och ha roligt på jobbet!

Våra förväntningar

Vi söker dig som har avslutat eller som håller på att avsluta din PA-utbildning (eller likvärdig utbildning). Har du erfarenhet som researcher eller liknande roll sedan tidigare där du har använt LinkedIn, är det meriterande. Du är intresserad av att arbeta med digitala plattformar och vill utvecklas inom rekrytering. Du har goda kunskaper i svenska och i engelska. 

Du har ett serviceinriktat sätt och bra på att bygga goda relationer. Du säkerställer att du levererar inom ditt ansvarsområde och har lätt för att ta egna initiativ. Du är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning. Du kommer att trivas bäst om du uppskattar lagarbete och att arbetet kan växla både i fokusområden och hastighet från dag till dag.

Alla lediga jobb