TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Team Leader inom DBA till Sirius International

Team Lead DBA till Sirius International, Stockholm

Är du en erfaren DBA som skulle vilja ta en ledande roll för ett DBA-team som präglas av öppenhet och nyfikenhet? Varmt välkommen till Sirius International i Stockholm!

Sirius International är ett internationellt framgångsrikt försäkringsbolag som är ledande i Europa. Företaget gillar att ligga i framkant tekniskt, så här får du b.la. jobba med klusterteknologi, senaste plattformen från Citrix och molnlösningar. I din roll som Team Lead DBA blir du en värdefull kollega och får en viktig roll för den fortsatta utvecklingen för DBA-teamet. Gillar du teknik, människor och utveckling? Bra, då har du kommit rätt!

VI ERBJUDER DIG

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny Teknik
Ny Teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Denna roll erbjuder en spännande vardag fylld av variation. Du får möjlighet att kunna påverka och ta ansvar i alla delar som tillhör DBA samtidigt som du får möjlighet att jobba med ett nära ledarskap i teamet. Du kommer framför allt att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra sektionen IT Operations som består av två avdelningar; Infrastruktur och Helpdesk. Robert Boyle leder Infrastruktur och blir din närmaste chef. I ditt team finns tre kompetenta Databasadministratörer. Ni jobbar i nära samarbete med de två befintliga utvecklingsteamen; ett frontendteam och ett backendteam inom samma avdelning. Arbetssättet utvecklas mot det agila enligt scrum. Lokalerna är ljusa och centralt beläget i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som är en erfaren DBA och som är redo att ta teknisk lead för ett DBA-team. Inom ditt tekniska expertområde ligger Windows Server, SQL-serverapplikationer och SAN-systems. Du har också erfarenhet av AlwaysOn, Replication, Reporting Services, Analysis Services, Integration Services samt Master Data Services.

Då du kommer att jobba i ett internationellt bolag med många kontaktytor och leda ett team söker vi dig som är relationsinriktad. Du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska. 

Alla lediga jobb