TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamchef Marketing Strategy

Nu söker vi en Teamchef Marketing Strategy till expansiva Lidl i Stockholm

Har du erfarenhet av planering av strategisk marknadsföring? Trivs du i en affärsinriktad roll i en internationell miljö? Bra! Då kan det vara dig vi söker som teamchef till avdelningen Marketing Strategy på Lidls huvudkontor i Barkaby, norr om Stockholm.

Som medarbetare på Lidl får du vara med att utmana branschen. Lidl jobbar hela tiden med att utveckla branschen och sig själva. På Lidl drivs man av en nyfikenhet som gör att de hela tiden testar nytt och annorlunda. Det gör de samtidigt som de tar ansvar för människor och världen omkring oss. Visst låter det spännande?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du blir en viktigt nyckelperson i Lidl fortsatta tillväxtstrategi där du ansvara för att implementera, driva, analysera och följa upp den strategiska marknadsföringsplaneringen. Till din hjälp har du ditt team inom Market Strategy samt övriga marknadsfunktioner med kompetenta och engagerade kollegor.

 

 

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Jobba hemma
Jobba hemma
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Som Teamchef Marketing Strategy kommer du bland annat att arbeta med:

• implementering av strategisk marknadsföringsplanering
• planering, genomförande och analys av den nationella marknadsstrategin
• delaktighet i framtagande av kampanjer med hänsyn till gällande strategi
• vidareutveckling av Lidls varumärke
• omvärldsbevakning kring Lidls varumärke och dess aktuella positionering
• ansvarig för operativa personalfrågor inom teamet
• ansvarig för resurs-, personal- och kostnadsplanering
• Stötta andra avdelningar och funktionsområden vid frågor

Värt att veta

Marknadsavdelningen i Sverige består av ca 30 personer inom 5 andra marknadsteam. Du kommer att leda en grupp som idag består av en personer med fokus att växa ytterligare. 

Du rapporterar direkt till marknadschefen som finns på plats på huvudkontoret. Som medarbetare hos Lidl erbjuds du att arbeta hemma upp till 8 dagar i månaden, som du själv planerar in. 

Lidl har byggt ett nytt modernt huvudkontor, specialanpassat efter verksamhetens behov och tillväxt i attraktiva Barkabystaden. I huset finner du både ett gym och restaurang med bra lunchförmån. 

Inom koncernen finns god utvecklingsmöjligheter och chans till att arbeta utomlands.

Våra förväntningar

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och flera års erfarenhet av strategisk- och kvalificerat marknadsföringsarbete. Troligtvis har du arbetat som strateg eller planner hos en byrå. Vi ser gärna att du är van att leda och att driva stora projekt. 

Som person är du affärs- och resultatorienterad. Förutom att vara kreativ med en god logisk förmåga, tror vi att du har en god förmåga att växla mellan strategiskt- och operativt arbete. Du har lätt för att få med dig människor och är nyfiken som person. 

Alla lediga jobb