TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamleader Eftermarknad – OPO Scandinavia i Malmö

Vill du leda ett team och utveckla arbetet inom eftermarknad? OPO Scandinavia i Malmö söker en driven Teamleader inom Eftermarknad

Motiveras du av att coacha medarbetare och vill bidra till målet att bedriva Skandinaviens bästa kundservice? Som Teamleader inom Eftermarknad hos OPO Scandinavia i Malmö får du chansen att driva arbetet och utveckla teamet inom eftermarknad genom din höga ambition, ditt coachande ledarskap och intresse för försäljning. Bli en viktig nyckelspelare i dialogen med våra kunder och bidra till att OPO Scandinavia bibehåller en stabil och växande marknad inom optikerbranschen!

Ditt anställningserbjudande

OPO Scandinavia erbjuder dig en varierande och ansvarsfull roll med goda möjligheter till påverkan och utveckling. Vår verksamhet präglas av en öppen familjärsanda och vi välkomnar nya idéer. Som Teamleader i vår "platta" organisation har du nära till beslut och inflytande. Du erbjuds en ny roll i en organisation med positiva och engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till vår fortsatta tillväxt och goda stämning. Dessutom träffas vi regelbundet och hittar på roliga saker tillsammans, vilket bidrar till mycket glädje på arbetsplatsen.

Personalrabatter
Personalrabatter
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teamleader inom eftermarknad är du en del av teamet och arbetar operativt med kundservice och kundvård, med ett utökat ansvar för att coacha och leda teamet. Det innebär att du:

Värt att veta

Som Teamleader har du ett arbetsledande ansvar och coachar ditt team som idag består av tre medarbetare. Tillsammans i teamet inom eftermarknad ansvarar ni för att vårda och bemöta våra kunder över telefon och mail. Din arbetsplats är därför OPO Scandinavias kontor i Malmö och arbetstiden är förlagd mellan ca 8-17. 

Förutom att ni har ett nära samarbete i eftermarknadsteamet har ni även nära dialog med kollegorna inom försäljning. Du rapporterar till Affärsutvecklingsansvarig och din interna titel är After Sales Team Leader.

Våra förväntningar

För rollen som Teamleader inom eftermarknad söker vi dig som har en stor vilja och ett driv att utveckla teamet och arbetet inom eftermarknad. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning och är van att möta kunder. Vidare har du erfarenhet av ledarskap och/eller personalansvar och är van att coacha medarbetare.

Kanske har du, förutom kunskaper i svenska, även kunskaper i danska och finska? I så fall ses det som meriterande då vi har många nordiska kunder.

För att du ska trivas och prestera väl i rollen ser vi gärna att du som person:

Alla lediga jobb