TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamledare Distribution till Essilor

Operativ Teamledare inom distribution sökes till framgångsrika Essilor i Spånga.

Vill du arbeta i en ledande global koncern med stor marknadsandel? Bra! Då kan du vara den teamledare vi söker till branschledande och innovativa Essilor. Rollen passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo i en av våra viktigaste servicefunktioner. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen. Vi levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för vår fortsatta framgångsresa.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du har övergripande ansvar för den dagliga driften på distributionsavdelningen för att säkerställa in- och utleveranser, för att uppfylla kundens behov. Det innebär bl a semesterplanering i samarbete med verksamhetschef samt att godkänna korttidsfrånvaro.

Du kommer även att arbeta operativt:

 

Värt att veta

Distributionen, med 6 medarbetare, är som första och sista station i vår produktion ett viktigt nav i vår verksamhet.

Vår arbetsplats ligger i ljusa och trevliga lokaler i Lunda industriområde.

Arbetstiden är heltid måndag - fredag 8.15 till 17.00.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt att du har en god förståelse generellt för godsflöde/logistik. Du har även goda kunskaper i Office-paketet.

I arbetet krävs att du är noggrann, har gott siffersinne och inte är rädd för att hugga i. För att du ska lyckas och trivas i ditt arbete är det viktigt att du har en starkt utvecklad känsla för service och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs att jobba i team och det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo.

I rollen behöver du kunna kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb