TNG
Teamledare – verksamhetsutvecklare till ÖSK Ungdom

Teamledare – verksamhetsutvecklare till ÖSK Ungdom

En roll som teamledare för dig som har stort idrottsintresse och som brinner för att utveckla människor och verksamheter!

Arbetsgivare ÖSK Ungdom
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-15
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

En roll som teamledare för dig som har stort idrottsintresse och som brinner för att utveckla människor och verksamheter!

Är du utvecklingsorienterad och har ett coachande ledarskap? Har du arbetat med projektledning och trivs att arbeta både operativt och strategiskt? Bra! Då kan du vara den teamledare inom verksamhetsutveckling som vi söker till ÖSK Ungdom.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På ÖSK Ungdom är du delaktig i att utveckla hela verksamheten mot vår vision - "Ett vi att vara stolt över".Du är med och bidrar till en viktig del i vår framtid - våra barn och ungdomar för att ge dem en så bra start i livet som möjligt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för att utveckla vår verksamhet tillsammans med ditt team. Teamet har tillsammans med övriga i organisationen ett huvudansvar att ta föreningen in i ett arbete med fokus på att utveckla våra idrotter (fotboll, handboll, bandy, innebandy, e-sport) och att jobba hållbarhet i alla dess aspekter. Du rapporterar till ÖSK Ungdoms klubbchef och ingår i ledningsgruppen.

Tillsammans med ditt team och övriga i verksamheten ansvarar ni för följande arbetsuppgifter:

  • Lägga planer för hur våra olika idrotter ska utvecklas. Och se till att dessa genomförs och följs upp.
  • Lägga kompetensutvecklingsplaner för alla våra ledare.
  • Samarbeta med RF, RF-Sisu och våra grenföreningar för att på bästa sätt ta del av de kompetenser och utvecklingsmöjligheter som erbjuds.
  • Initiera och driva samarbeten med andra föreningar till gagn för ungdomarnas bästa.
  • Bistå de ansvariga för respektive idrotter med rådgivning och kompetensutveckling.
  • Planera och genomföra cuper, camper och skollovsaktiviteter enligt plan.
  • Driva utvecklingen av event framåt och initiera samt testa nya former av event i samarbete med övriga i organisationen.
  • Planlägga alla skollov för att kunna erbjuda lämpliga aktiviteter till lediga skolungdomar/medlemmar.
  • Ansvara för våra nystartslag samt boll- och skridskokul.
  • Löpande ta fram och driva aktiviteter i enlighet med vår hållbarhetsplan som bidrar till föreningens utveckling inom social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. Initiera och driva projekt inom social hållbarhet t ex jämställdhet, psykisk ohälsa och integration. Samt bjuda in även äldre till meningsfulla möten med fysisk aktivitet. Miljöcertifiera våra event.

Dina arbetstider är flexibla och såväl kvällar som helger ingår som regel. Rollen innebär mycket ansvar men med stor frihet.

Då ÖSK Ungdoms organisation bygger på teamarbete gäller att du måste brinna för att se andra och att bidra till teamets framgångar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillsammans med en aktiv styrelse se till att Riksförbundets Strategi 2025 förverkligas i samklang med vår egen verksamhetsplan. Och att vi alltid är beredda på att ta del av andra föreningars arbetssätt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har ett stort idrottsintresse med relevant utbildning för tjänsten och erfarenhet som coachande ledare och/eller projektledare. Det är meriterande om tidigare arbetat med hållbarhets- och/eller verksamhetsplaner. Du är en van användare av olika IT-system och programvaror. Vi ser också att du tidigare arbetat med budget-, ekonomi- och projektuppföljningar i t ex Excel. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift.

Du är en stabil, coachande och engagerad ledare. Du drivs av att utveckla människor, verksamheter och att nå resultat. Vidare så trivs du i en roll där du arbetar både operativt och strategiskt.

ÖSK Ungdom

ÖSK Ungdom

ÖSK Ungdom ska vara en klubb för alla, oberoende av sociala och ekonomiska förhållanden. Vi ska vara ett föredöme när det gäller integration och inkludering och har som mål att bli Sveriges mest framgångsrika förening, både ur ett idrottsligt perspektiv och när det gäller mångfald, jämställdhet och samhällsnytta. Under mottot ”Ungdomarna i centrum” bedriver klubben verksamhet för barn och ungdomar till och med junioråldern. Klubben är idag Örebro läns största barn- och ungdomsförening, med ca 2 300 aktiva fördelade över fem idrotter – bandy, fotboll, handboll, innebandy och e-sport.

Arbetsgivare ÖSK Ungdom
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-15
Maria Tedsjö
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Landbotorpsallén 58