TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teamledare – verksamhetsutvecklare till ÖSK Ungdom

En roll som teamledare för dig som har stort idrottsintresse och som brinner för att utveckla människor och verksamheter!

Är du utvecklingsorienterad och har ett coachande ledarskap? Har du arbetat med projektledning och trivs att arbeta både operativt och strategiskt? Bra! Då kan du vara den teamledare inom verksamhetsutveckling som vi söker till ÖSK Ungdom.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På ÖSK Ungdom är du delaktig i att utveckla hela verksamheten mot vår vision - "Ett vi att vara stolt över".Du är med och bidrar till en viktig del i vår framtid - våra barn och ungdomar för att ge dem en så bra start i livet som möjligt.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för att utveckla vår verksamhet tillsammans med ditt team. Teamet har tillsammans med övriga i organisationen ett huvudansvar att ta föreningen in i ett arbete med fokus på att utveckla våra idrotter (fotboll, handboll, bandy, innebandy, e-sport) och att jobba hållbarhet i alla dess aspekter. Du rapporterar till ÖSK Ungdoms klubbchef och ingår i ledningsgruppen.

Tillsammans med ditt team och övriga i verksamheten ansvarar ni för följande arbetsuppgifter:

Dina arbetstider är flexibla och såväl kvällar som helger ingår som regel. Rollen innebär mycket ansvar men med stor frihet.

Då ÖSK Ungdoms organisation bygger på teamarbete gäller att du måste brinna för att se andra och att bidra till teamets framgångar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillsammans med en aktiv styrelse se till att Riksförbundets Strategi 2025 förverkligas i samklang med vår egen verksamhetsplan. Och att vi alltid är beredda på att ta del av andra föreningars arbetssätt.

VEM ÄR DU?

Du har ett stort idrottsintresse med relevant utbildning för tjänsten och erfarenhet som coachande ledare och/eller projektledare. Det är meriterande om tidigare arbetat med hållbarhets- och/eller verksamhetsplaner. Du är en van användare av olika IT-system och programvaror. Vi ser också att du tidigare arbetat med budget-, ekonomi- och projektuppföljningar i t ex Excel. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift.

Du är en stabil, coachande och engagerad ledare. Du drivs av att utveckla människor, verksamheter och att nå resultat. Vidare så trivs du i en roll där du arbetar både operativt och strategiskt.

Alla lediga jobb