TNG
Tech-karriär på SEB: Driven Data Engineer

Tech-karriär på SEB: Driven Data Engineer

Vill du arbeta som Data Engineer och vara med i SEB:s utveckling av en helt ny plattform för rapportering av transaktioner?

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Mikaela Ströberg
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mikaela Ströberg

070-7615972

Vill du arbeta som Data Engineer och vara med i SEB:s utveckling av en helt ny plattform för rapportering av transaktioner?

Att arbeta som Data Engineer och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom Analytics & Reporting kommer du att vara med i arbetet att förvandla SEB till en datadriven bank. Du bidrar samtidigt till arbetet med att bekämpa finansiell brottslighet genom att göra relevant data tillgänglig och användbar i vår Data Lake. Du kommer också att vara med i utvecklingen av en ny infrastruktur för rapportering och arbeta med Java/Scala och teknologier för hantering av data.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss på avdelningen Analytics & Reporting tillhör du Data Lake-teamet. Gruppen ansvarar för att hämta data från olika delar av verksamheten som sedan bearbetas ner i vår Data Lake. Du kommer också vara delaktig i gruppens arbete med att skapa en ny modern rapporteringsinfrastruktur som kommer att möjliggöra nya viktiga funktioner för våra kunder och anställda.

Vår tekniska miljö är bred och vi arbetar med Java, Scala och Spring Boot som ramverk. Vi använder oss också av Apache Kafka, Spark och Airflow samt containerlösningar som Docker och Openshift.

 

Din framtida chef, Daniel Belovic, beskriver arbetet på Analytics & Reporting – Data Lake så här:

"Du som vill arbeta med utveckling med Big Data och söker en drivande och innovationsledande roll kommer trivas hos oss! Som Data Engineer kommer du samarbeta med kollegor inom banken för att göra vår data tillgänglig och användbar för en mängd olika tillämpningar."

DINA KVALIFIKATIONER

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift

Som person är du nyfiken och du söker ständigt nya lärdomar, utmaningar och insikter. Du tar dig an ditt arbete med en lösningsorienterad och orädd inställning och trivs i en tekniskt komplex miljö. Vi är i en spännande förändringsresa och du som uppskattar en föränderlig miljö där dina idéer får gehör kommer trivas hos oss.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

SEB

Sök Tech-programmet på SEB via TNG! På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2021 här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program/

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Mikaela Ströberg
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Mikaela Ströberg

070-7615972

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna