TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Driven Data Engineer

Vill du arbeta som Data Engineer och vara med i SEB:s utveckling av en helt ny plattform för rapportering av transaktioner?

Att arbeta som Data Engineer och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom Analytics & Reporting kommer du att vara med i arbetet att förvandla SEB till en datadriven bank. Du bidrar samtidigt till arbetet med att bekämpa finansiell brottslighet genom att göra relevant data tillgänglig och användbar i vår Data Lake. Du kommer också att vara med i utvecklingen av en ny infrastruktur för rapportering och arbeta med Java/Scala och teknologier för hantering av data.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss på avdelningen Analytics & Reporting tillhör du Data Lake-teamet. Gruppen ansvarar för att hämta data från olika delar av verksamheten som sedan bearbetas ner i vår Data Lake. Du kommer också vara delaktig i gruppens arbete med att skapa en ny modern rapporteringsinfrastruktur som kommer att möjliggöra nya viktiga funktioner för våra kunder och anställda.

Vår tekniska miljö är bred och vi arbetar med Java, Scala och Spring Boot som ramverk. Vi använder oss också av Apache Kafka, Spark och Airflow samt containerlösningar som Docker och Openshift.

 

Din framtida chef, Daniel Belovic, beskriver arbetet på Analytics & Reporting – Data Lake så här:

"Du som vill arbeta med utveckling med Big Data och söker en drivande och innovationsledande roll kommer trivas hos oss! Som Data Engineer kommer du samarbeta med kollegor inom banken för att göra vår data tillgänglig och användbar för en mängd olika tillämpningar."

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

Som person är du nyfiken och du söker ständigt nya lärdomar, utmaningar och insikter. Du tar dig an ditt arbete med en lösningsorienterad och orädd inställning och trivs i en tekniskt komplex miljö. Vi är i en spännande förändringsresa och du som uppskattar en föränderlig miljö där dina idéer får gehör kommer trivas hos oss.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb