TNG
Tech-karriär på SEB i Luxemburg: Java-utvecklare

Tech-karriär på SEB i Luxemburg: Java-utvecklare

Vill du arbeta i Luxemburg med Private Banking-lösningar? SEB Luxemburg söker en fullstack-utvecklare inom Java!

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Erika Ekestam
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Vill du arbeta i Luxemburg med Private Banking-lösningar? SEB Luxemburg söker en fullstack-utvecklare inom Java!

Att arbeta som Java-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på SEB Luxemburg arbetar du med fullstack-utveckling av bankens Private Banking-lösningar, som utvecklas specifikt för att skapa värde för SEB Luxemburgs kunder. Detta är möjligheten för dig som vill starta en långsiktig internationell karriär i Luxemburg, ett av Europas finansiella centrum! SEB:s Tech-program är en unik möjlighet och denna internationella roll i programmet erbjuder dig en exceptionell start på din karriär. Är du redo att ta dig an världen på SEB?

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling. Du kommer att resa till Stockholm för att delta i delar av Tech-programmet.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner, justerat till levnadskostnaderna i Luxemburg.

Inför din start i September 2021 kommer du att få stöttning av en Relocation Manager som hjälper dig att hitta bostad och stöttar i alla praktiska ärenden så att din flytt till Luxemburg går så smidigt som möjligt.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss på SEB Luxemburg och gruppen Digital arbetar du i tätt samarbete med alla delar av banken. Vi arbetar bland annat med utveckling av rapporteringsverktyg, API:er och digitala kanaler såsom internetbanken. Du kommer att vara delaktig i alla delar av utvecklingsarbetet och bidra till effektiva lösningar både i frontend och backend. Vårt arbete är mångfacetterat och spänner över alla bankens funktioner, men i dagsläget ligger mycket fokus på utveckling av API:er för att interagera med bankens kärnområden.

Vi arbetar med fullstack-utveckling och teamets tekniska kompetens är mycket bred! Vår tekniska miljö består av JavaScript, Angular, Java och Spring. Här får du alltså ett helhetsperspektiv på vår utveckling av högkvalitativa lösningar och applikationer.

 

Din framtida chef, Åsa Bergman, beskriver arbetet i gruppen Digital så här:

"Här har du en roll där du i allra högsta grad får påverka! Som utvecklare hos oss får du ett unikt perspektiv och inblick i både den digitala verksamheten och affärsverksamheten. SEB Luxemburg är en teknisk miljö präglad av bredd, komplexitet och affärsnärhet som är svår att hitta någon annanstans."

DINA KVALIFIKATIONER

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift

Som person har du en mycket god samarbetsförmåga, och du värderar teamarbete samt bygger starka och varaktiga relationer med dina kollegor. Du trivs i en miljö som är föränderlig och har en flexibel och problemlösande inställning till nya förutsättningar. Du tar egna initiativ för att komma framåt i ditt arbete och tar ansvar för din uppgift och dina resultat.

Välkommen till SEB!

SEB

SEB

Sök Tech-programmet på SEB via TNG! På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om Tech-programmets upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2021 här: https://www.tng.se/seb-it-tech-program/

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-24
Erika Ekestam
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Erika Ekestam

0702444717

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, Solna