TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB i Luxemburg: Java-utvecklare

Vill du arbeta i Luxemburg med Private Banking-lösningar? SEB Luxemburg söker en fullstack-utvecklare inom Java!

Att arbeta som Java-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på SEB Luxemburg arbetar du med fullstack-utveckling av bankens Private Banking-lösningar, som utvecklas specifikt för att skapa värde för SEB Luxemburgs kunder. Detta är möjligheten för dig som vill starta en långsiktig internationell karriär i Luxemburg, ett av Europas finansiella centrum! SEB:s Tech-program är en unik möjlighet och denna internationella roll i programmet erbjuder dig en exceptionell start på din karriär. Är du redo att ta dig an världen på SEB?

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Inför din start i September 2021 kommer du att få stöttning av en Relocation Manager som hjälper dig att hitta bostad och stöttar i alla praktiska ärenden så att din flytt till Luxemburg går så smidigt som möjligt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss på SEB Luxemburg och gruppen Digital arbetar du i tätt samarbete med alla delar av banken. Vi arbetar bland annat med utveckling av rapporteringsverktyg, API:er och digitala kanaler såsom internetbanken. Du kommer att vara delaktig i alla delar av utvecklingsarbetet och bidra till effektiva lösningar både i frontend och backend. Vårt arbete är mångfacetterat och spänner över alla bankens funktioner, men i dagsläget ligger mycket fokus på utveckling av API:er för att interagera med bankens kärnområden.

Vi arbetar med fullstack-utveckling och teamets tekniska kompetens är mycket bred! Vår tekniska miljö består av JavaScript, Angular, Java och Spring. Här får du alltså ett helhetsperspektiv på vår utveckling av högkvalitativa lösningar och applikationer.

 

Din framtida chef, Åsa Bergman, beskriver arbetet i gruppen Digital så här:

"Här har du en roll där du i allra högsta grad får påverka! Som utvecklare hos oss får du ett unikt perspektiv och inblick i både den digitala verksamheten och affärsverksamheten. SEB Luxemburg är en teknisk miljö präglad av bredd, komplexitet och affärsnärhet som är svår att hitta någon annanstans."

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

Som person har du en mycket god samarbetsförmåga, och du värderar teamarbete samt bygger starka och varaktiga relationer med dina kollegor. Du trivs i en miljö som är föränderlig och har en flexibel och problemlösande inställning till nya förutsättningar. Du tar egna initiativ för att komma framåt i ditt arbete och tar ansvar för din uppgift och dina resultat.

Välkommen till SEB!

Alla lediga jobb