TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tech-karriär på SEB: Javautvecklare Data Assurance

Som Javautvecklare på SEB använder du din kreativitet för att hitta nya vägar framåt och utveckla din tekniska kompetens!

Att arbeta som Javautvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll i teamet Data Assurance säkerställer du att SEB:s kunddata är av hög kvalitet. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du komplexa system för att identifiera inkorrekta data om våra kunder. Vill du arbeta i ett team där nyfikenhet och kreativitet värdesätts? Då kommer du trivas hos oss!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du kommer att tillhöra ett positivt och prestigelöst team med ett genuint intresse för IT. Här råder en öppen kultur med högt i tak där du uppmuntras att bidra med egna idéer. Det primära ansvarsområdet för denna roll är att delta i utvecklandet av system för datahantering, som söker och identifierar felaktiga kunddata. Genom att arbeta kreativt och lösningsorienterat ser vi tillsammans till att SEB har kvalitativa data och kan ge bästa service till våra kunder!

Vi använder oss av tekniker som Java, React, Go och Openshift, och du kommer att utveckla i både frontend och backend. Här finns även möjlighet för dig att utveckla dina kunskaper inom andra delar av utvecklingscykeln, till exempel kravanalys och testning av våra applikationer.  

 

Din framtida chef, Jonas Dicksen, beskriver arbetet på Data Assurance så här:

"Är du nyfiken och problemlösande? Det är vi med! SEB:s kunddata är avgörande för alla delar av verksamheten och det är vi som ser till att den är uppdaterad, pålitlig och kvalitativ. Tillsammans skapar vi enkla lösningar på komplexa problem."

DINA KVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:

Som person är du öppen, positiv och orädd. Vidare är du en nyfiken och kommunikativ person som på ett kreativt sätt söker ny information och kunskap, som du gärna delar med dig av till dina kollegor. Du är pragmatisk och lösningsorienterad och viktigast av allt; du har ett stort intresse för programmering.

Varmt välkommen till oss på SEB!

Alla lediga jobb