TNG
Technical Account Manager till Euromaint Örebro

Technical Account Manager till Euromaint Örebro

Vi söker en affärsdriven och analytisk ingenjör eller ekonom som vill utvecklas i sin yrkesroll.

Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-04-18
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Maria Tedsjö
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Vi söker en affärsdriven och analytisk ingenjör eller ekonom som vill utvecklas i sin yrkesroll.

Är du nyexad eller har du arbetat några år inom teknisk försäljning eller projektledning och vill vara med att påverka infrastrukturen inom Nordisk järnväg? Är du affärsdriven och trivs att arbeta både operativt och strategiskt? Bra! Då kan du vara den Technical Account Manager vi söker till avdelningen för Material & Komponentförsäljning, där har du har goda möjligheter att utveckla, påverka och leda företagets fortsatta arbete inom försäljning. På Euromaint får du en gedigen introduktion på flera avdelningar i företaget för att lära känna verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Technical Account Manager får du en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor får verka i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge med många anbud och kontrakt i pipen och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den Spanska tåg koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter. I Nordiska järnvägsmarknaden har CAF flera pågående fordonsleveranser, så som Stockholms spårvagnar, Flygtåget och spårvagnarna i Oslo.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra en grupp med åtta personer som ansvarar för försäljning av material och komponenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Försäljningsmöten och kundansvar för externa kunder.
  • Ansvara för offertarbete och försäljning.
  • Marknad och affärsutveckling för komponenter och material
  • Ansvara för uppdatering och identifiering av möjligheter i anbudsportaler.
  • Delta och leda anbudsarbete tillsammans med anbudansvarig, i rollen ansvarar du även att utforma en vinnande försäljningsstrategi för anbudet.
  • Bidra med presentation samt leveransbeskrivningar i anbudsarbetet.
  • Införsäljning av materialavtal och logistikupplägg för reservdelar till externa kunder.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar aktivt med att identifiera nya komponentaffärer och merförsäljning med bl a försäljnings- och kontraktsorganisationen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en akademisk examen som ingenjör eller ekonom. Det är meriterande om du har kunskap inom anbud, kontrakt eller produktionsupplägg. Du är van att hantera IT-system och Microsoft programvaror. Vi ser gärna att du har ett intresse för logistik, teknik, försäljning eller projektledning.

Som person har du en nyfikenhet att lära nytt och att utvecklas i din yrkesroll. Du har en stark egen drivkraft och har en affärsmässig attityd. Vidare så är du orädd och utvecklingsorienterad.

Euromaint Rail

Euromaint Rail

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

Euromaint Rail
Arbetsgivare Euromaint Rail
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-18
Maria Tedsjö
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Södra Grev Rosengatan 1, Örebro