TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Technical Product Manager inom produktutveckling

Vill du arbeta i en klimatsmart framtidsbransch med teknisk produktutveckling? Cyklos söker nu en Technical Product Manager Örebro

Har du en erfarenhet av teknisk produktutveckling och design? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en Technical Product Manager med placering i Örebro. Som Technical Product Manager har du ett helhetsansvar för produktutvecklingen av Cyklos produkter, allt från att säkerställa certifieringsprocesser, miljöbedömningar till att driva design, produktuppdateringar och innovationer av befintliga och nya produkter inom mikromobilitet. Kanske arbetar du som teknisk projektledare och är detta ditt nästa steg i karriären?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel. 

I rollen som Technical Product Manager hos Cyklos kommer du att ha ett brett ansvarsområde inom produktutveckling kring produkternas konstruktion, certifieringsprocesser, reklamationshanteringar samt ständiga förbättringar i bland annat bolagets affärssystem. Cyklos är i en stark tillväxtfas vilket för rollen som Technical Product Manager innebär att du arbetar både operativt och strategiskt med flera projekt där du har stor möjlighet att påverka. 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Cyklos består idag av 8 medarbetare och står inför en start tillväxtfas. Vi letar efter dig som motiveras av att komma till en platt organisation med stor påverkningsgrad och gott självledarskap.

Resor förekommer och då framförallt i vårt verksamhetsområde i Mälardalen (Mariefred, Katrineholm och Örebro). Placeringsort är Örebro. Du kommer till ett engagerade team med en familjär kultur och snabba beslutsvägar! 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som Technical Product Manager förväntar vi oss att du har:

Värdefullt är om du har:

Som person ser vi att du är:

Alla lediga jobb