TNG
Technical Support Engineer till Göteborg

Technical Support Engineer till Göteborg

Är du serviceingenjör eller har arbetat med teknisk support tidigare? Här får du en spännande roll med ansvar för garantiärenden!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-08
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du serviceingenjör eller har arbetat med teknisk support tidigare? Här får du en spännande roll med ansvar för garantiärenden!

Är du intresserad av en roll som Technical Support Engineer där du kan bidra med din noggrannhet och tydliga kommunikation? För dig som brinner för hållbarhet erbjuds du här dessutom möjligheten att jobba på ett marknadsledande internationellt företag som värnar om miljön. Som Technical Support Engineer får du en central roll där du ansvarar för garantiärenden och utvecklingen av processen med tillhörande system och aktiviteter.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Då start är omgående, ska den tillsättas snarast och därför uppmanar vi dig att söka redan idag! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en unik möjlighet att vara en del av ett marknadsledande, innovativt och globalt företag med fokus på grön teknik för kommersiella fartyg. I en öppen och inspirerande miljö kan ditt bidrag göra skillnad. Vår klient erbjuder stor potential för personlig och professionell utveckling. Att attrahera de bästa kandidaterna är ett centralt fokus för dem för att fortsätta att utveckla och växa som företag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Technical Support Engineer kommer du ha daglig kommunikation och samarbete med kollegor och kunder samt andra relevanta intressenter som leverantörer.

  • Ansvara för att granska inkommande garantiärenden på komponenter, delar eller annan utrustning relaterad till produkten.
  • Undersöka inkommande garantiärenden och skapa lösningar genom nära samarbete med olika intressenter.
  • Ansvara för att utreda om de mottagna garantiärendena täcks av de överenskomna garantierna.
  • Daglig och kommunikation med kunder för att hålla dem uppdaterade och bidra till god kundnöjdhet.
  • Begära och beställa reservdelar relaterade till garantiärenden samt uppskatta och utvärdera kostnadseffekten.
  • Hjälpa till med utvecklingen av garantiprocessen med systemstöd, procedurer och aktiviteter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Vår klient verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Uppdraget börjar så snart som möjligt och initialt kommer du att vara anställd hos TNG. Som anställd konsult av TNG omfattas du naturligtvis av kollektivavtal, försäkrings- och friskvårdsbidrag. Uppdraget är långsiktigt och vi letar också efter dig som är intresserad av att arbeta som interimskonsult.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med bred teknisk förståelse och tidigare erfarenhet inom mekanik, process eller elektronik. Du bör ha arbetat som serviceingenjör, teknisk support eller i en liknande roll, då kan du också ge den bästa tänkbara support. 

Vi ser också att du har:

  • God förmåga att läsa och förstå allmän teknisk dokumentation.
  • Erfarenhet av nära dialog med kunder och att upprätthålla goda relationer.
  • Kunskap inom den marina industrin eller liknande bakgrund är av intresse.
  • Flytande engelska, både i tal och skrift.


Som person är du strukturerad, proaktiv och tycker om att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du är kommunikativ i tal och skrift och tycker om att arbeta i team där du lyckas hantera många uppgifter parallellt. Du tycker om att arbeta i en miljö där du träffar olika människor och kulturer.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-08
Martin Andersson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16