TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Technical Trainer till teknikföretag i Göteborg

Kanske är du Technical Writer idag och vill utveckla program inom teknik och miljöfrågor? Då har vi ett spännande jobb till dig!

Här får du bidra med dina pedagogiska färdigheter och din tekniska bakgrund. I rollen utmanas du i att granska och utveckla textinnehåll för utbildningsprogram och dokument, och du får också genomföra en och annan utbildning. Du jobbar med kundens utbildningsprogram för olika plattformar och innehållet kan vara lagkrav och föreskrifter kring miljöarbete.

Vår kund erbjuder energieffektiva lösningar och har en ökad efterfrågan på företagets produkter. Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av ett innovativt och marknadsledande globalt företag som driver en teknik / processorienterad verksamhet med stark tillväxt. Här får du en öppen och inspirerande arbetsmiljö där din energi kommer att göra en skillnad. Vi ger dig också en stor möjlighet för personlig och professionell utveckling.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Uppdraget startat omgående och är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på TNG. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning alternativt en överrekrytering. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vidare ser vi att du har en bred teknisk förståelse och god kommunikativ förmåga och uppskattar att samarbeta med andra men har också förmågan att jobba självständigt. Som person är du proaktiv, strukturerad och fokuserad med ett stort driv och engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal samt skrift.

Alla lediga jobb