TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Technical Writer till TruckCam

Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet som informationsingenjör? Bra! Då kan du vara den vi söker till TruckCam i Katrineholm

TruckCam, som numera är en del av Snap-on Inc, har sedan 2001 försett världens ledande lastbils- och busstillverkare med egenutvecklad kamerateknik för mätning av hjulvinklar och sensorkalibrering. Vi söker nu dig som har ett genuint tekniskt intresse och vill bli vår nästa Technical Writer. Hos oss får du arbeta i teknikens framkant i en familjär organisation i nya trevliga lokaler.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk skribent får du en central roll i våra projekt. Vi arbetar agilt i projektform och har ett nära samarbete med varandra. På TruckCam utvecklar vi både mjukvara och hårdvara själva och varje kundprojekt är anpassat till kundens önskemål och behov.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Engineering Manager OEM Projects och på avdelningen finns även fyra mjukvaruutvecklare, två hårdvaruutvecklare samt en testare. Totalt arbetar ett trettiotal kollegor i Katrineholm, vi har en familjär atmosfär och arbetar i nya lokaler med öppna ytor.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk examen samt flera års erfarenhet av teknisk informationsdesign. Du har god kunskap om juridiska krav på teknisk dokumentation. Din engelska är flytande, både muntligt och skriftligt, och du har kunskap i Simplified Technical English.

 

Som person har du ett genuint tekniskt intresse och en vilja att förstå hur våra system används. Du kan ta egna initiativ och arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du strukturerad, pedagogisk och kan anpassa din kommunikation.

Alla lediga jobb