TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknikchef till Haninge kommun

Vill du arbeta i en kommun i kraftig tillväxt? Dags för nästa steg i karriären? Sök då tjänsten som teknikchef I Haninge kommun!

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder.

Följ med på vår resa sök tjänsten som teknikchef redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete i en förvaltning som befinner sig i ett utvecklingsskede där du är med och driver utvecklingen och får möjlighet att påverka och göra skillnad.

Vi sitter i ljusa, trevliga kontorslokaler endast 20 minuter från T-centralen och med närhet till köpcentrum, restauranger, kulturhus och naturområde med bad, skid- och löpspår. Vi har fri tillgång till gym i huset, friskvårdsbidrag, årsarbetstid/flexibel arbetstid och möjlighet till distansarbete, klämdagar, rökfri arbetstid, möjlighet till semesterväxling samt besök hos läkare och tandläkare på betald arbetstid.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du liksom vi vill bidra till samhällsutvecklingen i Haninge! Sök tjänsten idag

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknikchef tillika avdelningschef Park och teknik kommer du mer specifikt arbeta med att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I ditt uppdrag som teknikchef har du ansvar för att avdelningen når de ekonomiska, samt verksamhetsspecifika målen. I rollen som avdelningschef har du även ansvar för avdelningens kvalitetsarbete samt personal- och arbetsmiljöansvar.
Befattningen är placerad på stadsbyggnadsförvaltningen och du rapporterar till förvaltningsdirektören och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. I din roll stöttar du avdelningens enhetschefer i deras uppdrag och utveckling. Du är delaktig i och ibland drivande i kommunövergripande projekt.
Avdelningen park och teknik är ny och en sammanslagning av två tidigare avdelningar (Park och natur samt teknik). Ditt uppdrag är att fullfölja sammanslagningen och skapa förutsättningar för att avdelningen utvecklas i samklang med hela stadsbyggnadsförvaltningen och vår portföljstyrning, en samverkansmodell för att nå kommungemensamma mål. Därför är ditt arbete med utvecklingen av avdelningens arbetssätt, strukturer och kultur lika viktigt som ditt bidrag till utvecklingen inom hela stadsbyggnadsförvaltningen, ledningsgruppen och Haninge kommun.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker är en drivande, utvecklingsorienterad och kommunikativ person. Du är trygg som ledare och förväntas uppnå resultat genom att tillämpa ett transformativt ledarskap i kombination med att skapa förtroende och tillit hos andra.
Du har en helhetssyn, en strategisk och analytisk förmåga, ett mål- och resultatinriktat arbetssätt och du vet hur man driver utvecklingsarbete på både strategisk och operativ nivå.

Vidare utgår vi från att du har en hög professionalism och integritet i ditt agerande. God samarbetsförmåga och förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer är också viktigt då du kommer att ha mycket samarbete både inom och utanför organisationen. Att du är serviceinriktad är centralt då du i din roll kommer att vara en kontaktyta ut mot kommunens medborgare. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du har en för tjänsten relevant akademisk utbildning alternativt flerårig erfarenhet av liknande arbete. Då du kommer att vara chef över och leda andra chefer så behöver du ha tidigare chefserfarenheter med bra resultat och goda referenser.
Det är meriterande om du har erfarenhet av en offentlig organisation och goda kunskaper i entreprenadjuridik, kalkylering och projektledning.

 

 

Alla lediga jobb